5.6 C
Sofia

БНМ ви предупреди: коалицията ПП/ДБ-ГЕРБ-ДПС вече е факт. За колко време те ще унищожат България?

Публикувано на:

Следвайте “БНМ” в Телеграм, Вайбер и Фейсбук.

Българска Национална Медия е предупреждавала всички за това от години.

Коалицията ПП/ДБ – ГЕРБ – ДПС беше подпечатана, с благословията на Делян Пеевски. Това бележи края на това ПП/ДБ да се правят на алтернативна опозиция, каквато никога не са били. А може би все още има шизофреници, които вярват на лъжата, че ДБ/ПП са добрите, те винаги са били ГЕРБ на стероиди в нова рокля.

Успоредно с министрите от ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ получиха подкрепа и договориха с ДПС конституционно мнозинство, след като проведоха две срещи в парламента.  

Мандатът за кабинет те ще връчат на президента в понеделник в 11.00 часа. 

Съставът на кабинета стана ясен след финални преговори в парламента и последващо одобрение на предложенията за министри от националните ръководства във вътрешнопартиен формат. Двете коалиции се разбраха за общо правителство с премиер Николай Денков и вицепремиер Мария Габриел, която ще оглави МС впоследствие на ротация.

Днес обаче изненадващо в совалките се включиха и от ДПС, след като лидерът Мустафа Карадайъ и Делян Пеевски проведоха две поредни срещи в парламента, в стаята на движението, с мандатоносителите от ПП-ДБ и партньорите им от ГЕРБ-СДС.

ДБ с Христо Иванов продължават да лъжат обществото, че няма значение дали са с ДПС. Това е очаквано, тъй като БНМ преди съобщи, че той излиза от школата на Доган, майка му олигарх от 90-те години публично защитаваше и работеше в защита на Доган. Така че подобно отвратително поведение може да се очаква от Христо Иванов.

Това е мафията в действие, ГЕРБ-СДС създават свои парти като ПП/ДБ/БСП, за да се правят на опозиция, а всъщност са едни и същи и ще се обединят, когато му дойде времето. След като мине време създават нови партии, които да действат като опозиция и играта продължава.

Харесайте ни и във фейсбук

Последвайте ни във Вайбер

Последвайте ни в телеграм

Вашето мнение?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
1
Валери Протогеров
Валери Протогеров
Магистър по международни отношения от университета в Бристол и Бакалавър по икономика от Братиславския университет. Гост-експерт в множество международни информационни сайтове. Специализирам в областта на геополитиката и икономическия процес при развиващите се държави.
Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

ПОДОБНИ

НАЙ-НОВИ