18.8 C
Sofia

Дългата ръка на Ахмед Доган – Христо Иванов сниман по време на турски купон. Коалицията ДПС-ДБ/ПП има ли бъдеще?

Публикувано на:

Христо Иванов обещава официален турски език в България!


На среща в Бурса Иванов ефенди споделя “ние няма да гледаме на турския, като на чужд език и ще го приемем, като майчин. Ще направим всичко възможно да го преподаваме с уроците по български.”

Кандидат на ДБ/ПП агитираше на турски език, ДБ преди това критикуваше ДПС, защото те правиха същото.


Преди дни Христо се обяви за формиране на конституционно мнозинство заедно с ГЕРБ и ДПС. След него Асен Василев също отиде в Турция.

Мирчев и Иванов бяха заснети на купон с големи турски играчи в Бурса Турция. Те бяха там, за да обсъдят някои много интересни теми. Един от кандитатите на ДБ/ПП Нихат Расим имаше това да каже: Нихат Расим, кандидат-депутат от Разградска област, каза: „Ще направя всичко по силите си за турците. Турците разбират турската ситуация“.

От тези думи стана ясно, дългата ръка на Ахмед Доган е набухана дълбоко в коалицията ПП/ДБ. Да не забравяме, че майката на Христо Иванов има дълбоки връзки с ДПС и Доган. Тя стана олигарх през 90-те години чрез корупция и ограбване на българския народ и не е изненада, че синът й лидерът на ДБ продължава каквото тя започна.

Турския весник нормхабер цитира Христо Иван: „Ние работим по всички ваши проблеми в българския парламент … Ние няма да гледаме на турския като на чужд език и ще го приемем като майчин език и ще направим всичко възможно да го даваме след уроците по български.”

Харесайте ни и във фейсбук

Последвайте ни във Вибер

Последвайте ни в телеграм

Вашето мнение?
+1
0
+1
0
+1
1
+1
3
+1
1
+1
0
Петър Баев
Петър Баевhttps://bgnational.media/
Разследващ журналистБивш съветник по националната сигурностПравителствени отношенияЕксперт по статистика и математика

ПОДОБНИ

НАЙ-НОВИ