21.1 C
Sofia

Николай Марков “Америка трябва да спаси България от Русия”!

Публикувано на:

Николай Марков от партия „Величие“ е казал някои противоречиви неща по ТВ 7. Въпреки разпространеното мнение, че Николай Марков е пробългарски и прославянски настроен, той изглежда има дълбоко проамерикански възгледи за почти всичко.

Той се противопоставя на прозрачността на финансирането на неправителствените организации и на чуждестранното финансиране, което би показало как Западът финансира антибългарски организации, за да манипулира общественото мнение и изборите.

В ефира на TV7 той стигна и по-далеч, като призова правителството на САЩ и западните правителства да се намесват във вътрешните ни работи! Той заяви, че ако Западът не се намеси, България може да бъде застрашена да попадне под руско влияние!

Той иска американците да се включат физически и да имат по-голямо присъствие в контролирането на колониална България, така че може би никога няма да бъдем свободни. Той се страхува, че проруските настроения могат да стигнат до избирателните секции и да отнемат България от западния колониализъм и спонсори.

Следвайте “БНМ” в ТелеграмВайбер и Фейсбук.

Вашето мнение?
+1
2
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
Валери Протогеров
Валери Протогеров
Магистър по международни отношения от университета в Бристол и Бакалавър по икономика от Братиславския университет. Гост-експерт в множество международни информационни сайтове. Специализирам в областта на геополитиката и икономическия процес при развиващите се държави.

ПОДОБНИ

НАЙ-НОВИ