5 C
Sofia

Елена Гунчева хваната в подкуп!ДОКУМЕНТИ ЗА 1 МИЛИОН ЛЕВА!

Публикувано на:

Благодарение на изтичане на информация, БНМ се сдоби с автентичен (ПОДПИСАН) изтекъл документ, който показва от кого и как е купена Елена Гунчева.

Първоначално бяхме скептични към документа, въпреки че той идва директно от службите за сигурност. След дълга дискусия с нашия експертен екип и проверка на подписа разбрахме, че документът е АВТЕНТИЧЕН. Нивото и качеството на българската администрация е много ниско, затова не е изненадващо, че документът изглежда толкова елементарен.

Успяхме да сверим подписа на документа с този на Елена Гунчева и установихме, че съвпадат. А това е истински документ, от службите за сигурност, предаден директно на БНМ.  Тези няколко месеца работихме директно със Служебното правителство и една от мисиите ни беше да получим този документ.  След много сделки и преговори най-накрая го получихме.

БНМ по-рано информира читателите в статия за прогнозната цена на предателството на Елена Гунчева към българския народ, а сега разполагаме и с документ, който го подкрепя. 

БНМ се сдоби с напълно достоверна информация от нашите вътрешни лица в правителството, както можете да проверите в предишната ни статия за Гунчева, в която съобщихме за същите пари и договорености.

Шокиращата информация не свършва дотук! Този документ ясно казва какво трябва да направи Елена. Тя трябва да НАПУСНЕ Възраждане и да започне кампания срещу партията, което тя и направи. Освен това, тя трябва да подкрепя „Продължаваме Промяната” (вота за Македония) и да спре нападките срещу Кирил Петков и партньорите му, КОЕТО СЪЩО НАПРАВИ! Докато преглеждате нейните публикации, дори след нейното предателство, тя остава вярна на този документ с незначителни случаи на пренебрежителна критика. Нейният главен фокус си остава атаката срещу Възраждане.

В предишната ни статия ви казахме, че сумата е около 300 хиляди в брой и 700 хиляди в имоти, като не бяхме сигурни дали е в евро или в левове, но този документ доказа, че Елена Гунчева се е продала за 1 милион лева. Това, като че ли е най-евтината продажба на народен представител в историята! Да вметнем и факта, че Елена Гунчева се омъжи по-рано тази седмица, вероятно с новопридобито състояние. Честито да им е!

Този документ доказва колко голям измамник е Гунчева. Тя не е искала тази информация да излезе наяве, но след нелека битка, ние от БНМ се сдобихме с нея. Тя е една презрителна госпожа, която предаде доверието на стотици хиляди избиратели и милиони граждани. Тя е защитавана от партии, като ПП и ГЕРБ и няма да понесе никакви последствия ако те отново дойдат на власт. Така ли изглежда правосъдието в България?

Подкрепете ни във телеграм

https://t.me/bnm_bg

Харесайте ни и във фейсбук

https://facebook.com/bgnational.media/

Вашето мнение?
+1
2
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
Петър Баев
Петър Баевhttps://bgnational.media/
Разследващ журналистБивш съветник по националната сигурностПравителствени отношенияЕксперт по статистика и математика

ПОДОБНИ

НАЙ-НОВИ