15.8 C
Sofia

Български патриот защитава с живота си българските паметници!

Публикувано на:

Един български патриот се е заел да защити един от най-важните паметници в българската история. Паметникът, който показва благодарността на българските граждани към Червената армия за спасяването на България по време на Втората световна война. Ако не бяха съветските войски, България щеше да бъде завладяна от западните сили и разделена между съседните държави.

Срамно е, че в цяла София може да се намери само 1 истински патриот, който да се прикове и да протестира срещу тази несправедливост. Той е изпълнителен директор at Фондация Ремонт и Поддържане на Паметниците на Културата!

Той се е оковал във вериги в продължение на дни, след като се е появила новината за незаконното събаряне на паметника. Той е истински патриот и засрамва всички млади хора със своята смелост. Младите хора трябва да постъпват като него, вместо да взимат наркотици или да ходят по клубове!

Следвайте “БНМ” в ТелеграмВайбер и Фейсбук.

Вашето мнение?
+1
2
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Валери Протогеров
Валери Протогеров
Магистър по международни отношения от университета в Бристол и Бакалавър по икономика от Братиславския университет. Гост-експерт в множество международни информационни сайтове. Специализирам в областта на геополитиката и икономическия процес при развиващите се държави.

ПОДОБНИ

НАЙ-НОВИ