13.8 C
Sofia

ГЕРБаджийски трол заплашва да убие гражданин с пистолет, полицията ще го пусне на свобода.

Публикувано на:

Онлайн тролът Димитър Стоянов, известен с публикуването на фалшиви новини и дезинформация за сайта bird.bg, беше арестуван. Той е известен трол на ГЕРБ, който прокарва контролирани опозиционни партии, контролирани от ГЕРБ, като ДБ и ПП, които са троянски коне на ГЕРБ.

Той е член на тези сайтове за фалшиви новини, а има безброй други като него, излезли от школата за тролове на ГЕРБ. Те се стремят да дезинформират обществото и да отправят меки критики и лъжи към ГЕРБ, така че мафията никога да не бъде хваната наистина. След това трупат последователи и рекламират най-новата мутренска партия, която ГЕРБ е сътворила като ДБ.

Арестът му обаче е само за 24 часа вместо доживотна присъда за опит за убийство. Това е така, защото живеем в американска мафиотска олигархична колония. Така че той ще се размине с минимални последствия за опит за убийство на някого с оръжие посред бял ден.

Димитър Стоянов е задържан за 24 часа на 22 април в 18:30 часа в столичния квартал „Хаджи Димитър“, съобщават от МВР. До това се стига, след като е заплашил с оръжие държавен служител, който се е оплакал в полицията, научи bTV от свои източници.

От МВР разпространиха и кадри от камера, които показват момента, в който Димитър Стоянов размахва оръжие срещу човек. До него има и жена. 

Кадрите са заснети от охранителна камера в столичния квартал “Хаджи Димитър”.

След това Димитър Стоянов излиза с твърдението, че е бил „нападнат“, без да има буквални доказателства за нападението, а само „белези“, които изглеждат така, сякаш жена го е одраскала с ноктите си. Единствената жена във видеото е неговата приятелка/съпруга. Изглежда, че той е инсценирал травмата, за да има оправдание.

Не само това, той е известен и с това, че парадира с оръжия, сякаш се готви да извърши терористичен акт. Ако България беше нормална държава, той щеше да е в списъка за наблюдение.

Следвайте “БНМ” в ТелеграмВайбер и Фейсбук.

Вашето мнение?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Валери Протогеров
Валери Протогеров
Магистър по международни отношения от университета в Бристол и Бакалавър по икономика от Братиславския университет. Гост-експерт в множество международни информационни сайтове. Специализирам в областта на геополитиката и икономическия процес при развиващите се държави.

ПОДОБНИ

НАЙ-НОВИ