11.5 C
Sofia

Хелс Китчън – новият сезон включва ЛГБТ порнозвезда, която предизвиква огромен скандал (18+ СНИМКИ)!

Публикувано на:

Тази седмица родителите бяха възмутени от новия кастинг на Хелс Китчън(Hells Kitchen BG). Телевизия NOVA остави всички в шок, след като една от участничките в кастинга за Хелс Китчън се оказа Владимира Влахова, известна още като ЛейдиНала(LadyNala). Тя е ужасяваща порноактриса, която заснема ужасяващи клипове в интернет. Това ще видите по-нататък в статията(18+Предупреждение)

Не след дълго всички споделиха голи снимки и порно клипове на Владимира Влахова, какво ли са си мислили продуцентите на “Хелс китчън”? Родители се включиха в социалните мрежи, за да бойкотират предаването, това е трябвало да бъде семейно предаване, заявиха те, а сега слагат порноактриси и показват голите им снимки на децата ни?

Да, NOVA TV публикува полуголи снимки на Владимира на живо в ефир, за да ги видят всички, това предизвика огромно възмущение и хората бойкотираха NOVA TV и “”Хелс китчън” този сезон. Хората споменаха, че след това никога повече няма да гледат NOVA TV или предаването.

Следвайте “БНМ” в ТелеграмВайбер и Фейсбук.

Нещата отиват и по-далеч, NOVA TV също така популяризира ЛГБТ страната на Владимира, за да индоктринира обществото. Това е очаквано, тъй като NOVA TV е собственост на огромни западни корпорации, оглавявани от бивш шеф на ЦРУ. Този телевизионен канал се е превърнал в инструмент за промиване на мозъци, за да ни направи по-дегенеративни и по-тъпи. Статистиката показва, че когато Западът завладее медиите в дадена страна, патриотизмът, цивилизацията и добродетелите в обществото намаляват, а дегенерацията и приемането на западната-ЛГБТ бяла култура се увеличават.

Това не е нещо ново, тъй като миналата година BTV популяризира неонацистката Ермина Расате Боянова, дъщеря на най-големия неонацистки лидер Боян Расате. Която също има собствено порно, разпространено в интернет, заедно с майка си. Това беше направено в предаването “Сървайвър”.

Сякаш всяка година все повече унижават семейните предавания, затова и масово хората вече бойкотират БТВ и NOVA.

Порното на Владимира се разпространява в цялата Телеграм, в групи като Amateur BG и други платформи. Съветваме ви да внимавате какво гледат децата ви! Видеоклиповете, в които участва Владимира, са отвратителни!

В канала ” Хората от България”(Humans of Bulgaria) https://t.me/bghora показват отвратителни клипове, в които на Владимира й вкарват краставица в интимната област, докато е вързана и фалшиво измъчвана. Показва се как тя има същия сценарий с лесбийки, както и клипове, в които тя е държана от няколко души, докато някой прониква в нея.

Родителите трябва да са наясно, че ако децата им търсят членове на кастинга на предаването, може да видят тези клипове!

Следвайте “БНМ” в ТелеграмВайбер и Фейсбук.

Вашето мнение?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
2
+1
0
+1
1
Валери Протогеров
Валери Протогеров
Магистър по международни отношения от университета в Бристол и Бакалавър по икономика от Братиславския университет. Гост-експерт в множество международни информационни сайтове. Специализирам в областта на геополитиката и икономическия процес при развиващите се държави.
Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

ПОДОБНИ

НАЙ-НОВИ