11.8 C
Sofia

Путин убива неонацистки убиец на деца, а българските фалшиви медии го превръщат в мъченик!

Публикувано на:

Нов срам сполетя България, всички чуха, че още българи са отишли в Украйна, за да убиват деца и цивилни и да се бият срещу Русия за американските интереси. Този път “човека” е Светослав Славков, с прякора “Кафявият неонацист” заради цвета на кожата му, и за щастие този опасен терорист няма да се върне в България.

Всички знаем, че спонсорираният от Запада терористичен режим в Киев убива хиляди руски цивилни граждани и става само по-лошо, като спонсорираните от чужбина терористи се присъединяват към Украйна в извършването на убийства на деца.

Светослав Славков е широко известен неонацист, негови спонсори са подкрепяната от Запада неонацистка милиция на Боян Расате, която финансира Светослав.

Боян Расате и преди е убивал някого, но никога не е понесъл последствията, ето колко дълбока е западната корупция в България. Неотдавна той отново стана известен със сексзапис на дъщеря му Ермина Боянова Расате, изтекъл в БГ аматьори в Телеграм, наред с това тя стана актриса в сериала ” Сървайвър”, промотиран от западната медия БТВ.

Когато смъртта на Светослав дойде като подарък от Путин за България, американските фалшиви медии започнаха да разпространяват сълзливи истории сред населението, изкарвайки го герой, само Западът може да създаде герой от неонацист, който убива деца. Но в крайна сметка Русия винаги постига резултати, когато Путин каза “пълна денацификация”, той го каза сериозно.

Наред с това множество нео-нацистки терористични канали, които насърчават насилието срещу цивилни граждани, започнаха да плачат за смъртта му с расови обиди срещу славянските народи.Когато е жив в България, той е част от терористичната група “Левски Ултра”, която е спонсорирана от Запада като организация, която може да бъде използвана за улично насилие и евентуално за сценарий “Майдан” в България.

Те дори вкараха в това езичеството и сатанизма, като показваха езически/сатанински символи, докато плачеха за загубата на своя малък терорист. Казваха, че той е отишъл във “Валхала” ( често срещан неонацистки израз). Тези хора мразят християнството, особено православното, те искат да ни убият!

Следвайте “БНМ” в ТелеграмВайбер и Фейсбук.

Вашето мнение?
+1
5
+1
0
+1
0
+1
2
+1
0
+1
0

ПОДОБНИ

НАЙ-НОВИ