10.3 C
Sofia

БТВ рекламира неонацисти – дъщеря на най-големия неонацист в България Боян Расате! Ермина Боянова в Сървайвър.

Публикувано на:

Ермина от Сървайвър е една от най-известните нео-нацистки в Европа.

Вижте тук снимките на Ермина Расате, с които се сдоби БНМ. На една от тях се вижда, как тя държи знаме със свастика от Третият Райх. На други държи немски военни знамена и носи знака на
нео-нацисткият батальон Азов. От активното ѝ участие в пропагандните клипове на баща ѝ – Боян Расате, може да предположим че идеологията ѝ съвпада с неговата – интернационален нео-нацизъм, и идеологията за превъзходство на бялата западна раса.

Скандално семейство

Бащата на Ермина е Боян Станков/Расате, известен скандалджия и предполагаем агент на ДАНС, който според някои в тези среди е сложен от Държавна Сигурност, за да дискредитира национализма в България чрез своята БНС-НД (Български национален съюз – Нова Демокрация). Преминал през повече от 5 различни партии и има 15 осъждания за хулиганство и други противообществени прояви, включително и за причиняване на смърт при катастрофа през 2006 г. https://archive.is/CARKW , но винаги успява да се измъкне с помощта на агентурата. Последният скандал с негово участие беше т.нар. “Пуч на гей масичките” през 2021 г. https://caliber.az/post/35415/ , когато Боян нахлу в офиса на ЛГБТ+ организацията Рейбоу Хъб с 11 съратници и причини тежки повреди на няколко масички, 2 стола и приблизително 13 папки, като с действията си даде нов тласък на каузата за въвеждане на “престъпления от омраза” в наказателния кодекс.

Следвайте “БНМ” в ТелеграмВайбер и Фейсбук.

Тези негови действия спрямо хората с нетрадиционна сексуална ориентация са странни, тъй като според непотвърдени слухове от наш източник, той самият е фен на сексуалните приключения. Запознатите говорят, че си е падал по груповия секс, а също и по т.нар. “къкхолдинг” – това е да гледа как други хора правят секс с жена му. Преди години дори имаше твърдения, че Ермина не е негова дъщеря, а е зачената на една от разюзданите оргии от един от няколко участващи албанци, но това е нещо което Боян категорично отказва да потвърди или отрече.



Самата Ермина също успя да се замеси в секс скандали, въпреки крехката си възраст. Миналата година изтекоха видеоклипове и снимки, коитопоказват как Ермина прави секс на задна прашка с господин с много по-високо съдържание на меланин в кожата от “класическият бял Ариец”.

Друг скандал с нейно участие беше доста по-невинен – след като навърши пълнолетие, тя започна да публикува разголени снимки и да се рекламира в социалните мрежи. Когато баща ѝ беше попитан, защо не направи забележка за лекото поведение на дъщеря си, Боян Расате лаконично нарече питащите “талибани”.

Нео-нацисти в национален ефир

От снимките и клиповете публикувани от БНС-НД, както и от публикации на Боян Расате, е ясно че Ермина също подкрепя вижданията на баща си и е фенка на незаконните, забранени в България анти-демократични и расистки идеологии. Тя участва активно в младежката организация на БНС-НД “Кубратова Младеж”, като ръководител “Туризъм и спортна дейност” https://urlis.net/Kubrat.

Трябва да се запитаме, дали Боян Расате не използва сексапила ѝ, за да набира млади момчета за личната си гвардия, организирана по тертипа на нацистките отряди Щурмабтайлунг, познати още като “кафявите ризи”.

Друг е въпросът дали BTV и продуцентите изобщо са се поинтересували от вижданията на младата дама, или са били толкова отчаяни за сексапилни сървайвърки, че изобщо не им е минало през ума. Остава да видим дали Ермина ще използва дадената ѝ платформа за пропаганди цели, дадени от баща ѝ, или просто е там за да натрупа известност. Въпреки това, изводът за БНМ е ясен – BTV и СЕМ толерират анти-демократични, нациски идеологии в национален ефир.

archive.is
Боян Расате прегази пешеходец заради мъгла
сахранено 28 июн 2013 01:58:49 UTC

Последвайте ни в телеграм

https://t.me/bnm_bg

Харесайте ни и във фейсбук

https://facebook.com/bgnational.media/

Вашето мнение?
+1
7
+1
3
+1
1
+1
0
+1
7
+1
1
Валери Протогеров
Валери Протогеров
Магистър по международни отношения от университета в Бристол и Бакалавър по икономика от Братиславския университет. Гост-експерт в множество международни информационни сайтове. Специализирам в областта на геополитиката и икономическия процес при развиващите се държави.
Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

ПОДОБНИ

НАЙ-НОВИ