13.8 C
Sofia

Подготвя ли коалицията ГЕРБ-ПП/ДБ-ДПС Даниел Лорер за поста министър-председател?

Публикувано на:

Коалицията на антибългарските мафиотски сили ДБ, ПП и ГЕРБ водят коалиционни преговори по време на срещата с американските делегации.

Американците принуждават най-корумпираните партии в българската история да създадат правителство. Една от фигурите сред ръководството е получила специално обучение през последните няколко месеца, съобщават вътрешни хора от партията. Даниел Лорер е бил обучен за лидерска позиция и е най-вероятният кандидат за министър-председател.

По-рано този месец ПП и ДБ сключиха споразумения с ДПС в Турция, като предложиха да въведат турския език като официален втори език на България, ако са на власт.

Лорер е израелски гражданин, бивш член на Израелската социалистическа партия и член на борда на директорите на “Шалом”, организацията на евреите в България.

Политическата му принадлежност е тясно свързана със скандални корупционни практики в Министерството на финансите. Най-общо казано, тази богоизбрана супердвойка създава пръстен от фирми, около който се изгражда партията “Ние продължаваме промяната”.

Лорер и останалите замесени в измамите с европари успяват да създадат кошмара на кошмарите – фермата за буболечки НАСЕКОМО, която има за цел да изхранва българския народ с ларви на мухи и скакалци.

Даниел Лорер беше гласен за външен министър на външните работи по време на злополучния политически провал, известен като коалиционно правителство на ПП , ДБ, БСП, ИТН. Необузданата му наглост торпилира шансовете му да се сдобие с това ключово министерство – Лорер най-нагло и вероломно поиска да пуснем Република Северна Македония в ЕС.

Харесайте ни и във фейсбук

Последвайте ни във Вибер

Последвайте ни в телеграм

Вашето мнение?
+1
3
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Валери Протогеров
Валери Протогеров
Магистър по международни отношения от университета в Бристол и Бакалавър по икономика от Братиславския университет. Гост-експерт в множество международни информационни сайтове. Специализирам в областта на геополитиката и икономическия процес при развиващите се държави.

ПОДОБНИ

НАЙ-НОВИ