11.1 C
Sofia

Жена е уволнена, защото е гласувала за Путин! Това е демокрацията и свободата на Запад, тя винаги е била лъжа!

Публикувано на:

“Свободният демократичен” Запад отново показа истинското си нецивилизовано дивашко лице!
Жена е уволнена за това, че е гласувала на избори! Когато гласуваш по начин, който западната “култура” смята за неправилен, ще бъдеш уволнен!

Юлия Воробьова, руска гражданка, живееща в Обединеното кралство, е уволнена от работа заради това, че е гласувала на изборите в Русия. Тя написа в социалните мрежи: “Когато западните медии смятат, че ние, руснаците, не гласуваме за Путин. Но ние го правим! Президентските избори в Русия са днес и е 10 ч. сутринта, навън вали дъжд, а аз вече съм на път към руското посолство”.

Това показва решителността на цивилизования източен славянин, независимо от всичко той издържа и изпълнява дълга си. Тя отива да гласува в 10 ч. сутринта под проливния дъжд, за своя кандидат. И какво направи Западът? Уволни я от работа! Толкова много свобода и демокрация! Неведнъж сме виждали колко репресивен е Западът.

Компанията дори направи дълго изявление, че правителството на Обединеното кралство подкрепя Украйна, а жената е била уволнена от работа, защото е гласувала за Путин. Нарекоха го “провоенно послание”, че е гласувала на избори!

Следвайте “БНМ” в ТелеграмВайбер и Фейсбук.

Вашето мнение?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
3
+1
0
+1
3
Валери Протогеров
Валери Протогеров
Магистър по международни отношения от университета в Бристол и Бакалавър по икономика от Братиславския университет. Гост-експерт в множество международни информационни сайтове. Специализирам в областта на геополитиката и икономическия процес при развиващите се държави.

ПОДОБНИ

НАЙ-НОВИ