11.1 C
Sofia

Гей порноактьор се оказва едно от лицата на американската пропаганда в България. “Forza Elena Гунчева” #2

Публикувано на:

Тази статия разкрива тъмните дела на западните фабрики за тролове и на един от техните капитани – гей порноактьор. Разкрити са политици и министри от коалицията ДБ-ГЕРБ-ПП, които са участвали и са подкрепяли този престъпник. Лицето “Forza Elena Guncheva”, което стои зад тази кампания, прави своеобразен списък “Миротворец” за България. Това не е истинската Елена Гунчева, а човек, който е откраднал самоличността ѝ.

Открихме, че Форза е замесен в педофилия, за което ще стане дума по-долу в статията.

Във всички новини, контролирани от олигарсите и Запада, чуваме как Русия води информационна и тролска кибервойна. Фактите обаче бяха проверени и това е невярно, то не съществува. 

Руските агенции не обикалят социалните мрежи, за да публикуват пропаганда, това е нелепо твърдение, основано на нулеви доказателства. Това обаче е тактика, която е създадена и се използва масово от Запада, най-вече от Америка, те просто хвърлят вината върху Русия, за да отвлекат вниманието ви. Прочетете повече за това тук!

Снимка от гей порно на ‘Форца Елена Гунцева’ (Свилен Юлиянов Оприков)

Тази статия е съставена с помощта на информация, предоставена от мексиканските служби и китайските сътрудници. БНМ, като медиен сайт, се основава на демократичната собственост, което означава, че всички хора, които участват, имат право на глас. Избрахме мексикански служител за хостинг на сървърите, защото Мексико е неутрална страна. 

Следвайте “БНМ” в ТелеграмВайбер и Фейсбук.

Всичко това започна, когато започна координирана атака срещу BNM и нашия екип, един случай, в който неонацист на име Кристиян Танев, който работи за Musala Soft (компания, която защитава и наема престъпници), се опита да свали БНМ.

!Цялата информация и хората, посочени в тази статия, са архивирани, запазени и предадени на властите, като никакви опити за скриване и изтриване няма да ги спасят от правосъдието!

Това накара мексиканските служби да действат, капитан Гонсалес коментира пред БНМ: “Мексиканското правителство е посветено на борбата със западното и американското превъзходство на бялата раса и нео-нацизма, където и да се покаже мръсното му лице.” Той благодари на Българската национална медия за нашата голяма работа в разкриването на лъжите и истината пред обществото.

Да започнем с това, че човекът, за когото става дума в тази статия, е един от ръководителите на западната тролска кампания срещу българите, а страницата му в Twitter е мини-версия на списъка за убийства “Миротворец”. 

Разследването

В туитър той се подвизава под името “FORZA ELENA GUNCHEVA @elenaultras”, но в действителност е гей порноактьор и наркоман, роден в семейството на олигарх. Името му е…Свилен Юлиянов Оприков. Той е син на олигарх от 90-те, от Добрич Юлиян Оприков. Той е имал 25% дял в “ДОБРУДЖА СПОРТ ОЙЛ ООД” преди да се “самоубие”. 

https://www.facebook.com/smurt

Но нека първо преминем към разследването. Службите са създали малък екип, който да разкрие тази фабрика за тролове. Първо от Twitter беше поискана информация, но поради липса на персонал това отне твърде много време. Така че всички туитове от “Forza Elena Guncheva” бяха извлечени и разследването започна. 

При извличането беше намерен туит, в който се споменаваше телефонен номер, той призна, че е извършил измама с лични данни. Твърдеше, че е шпионирал Сърнела Воденичарова и нейния референдум. 

Екипът претърси всички групи, свързани с този референдум, и информацията от туита му беше намерена в Телеграм. Той беше дал данните на “Андрей Рунчев”, включително името и телефонния му номер, представяйки се за него. Андрей Рунчев е депутат и това е криминално престъпление, за чието извършване той открито признава 

Телеграм е била допълнително претърсена и неговият прякор е бил посочен като “Hoolie”, за който по-късно е установено, че означава “Hooligan” или хулиган на български. При анализа на допълнителни туитове от туитър кръга на Forza Elena Guncheva бяха открити 2 акаунта на “Хули” в Twitter.

Заедно със съобщенията, които той е изпратил на един от служителите на БНМ, е анализиран целият му акаунт, за да се открият прилики, и са открити сходни пътувания до Дубай, както се твърди в съобщенията. С времето и датите бяха установени контакти с места в следните райони и беше посочено името.

Посоченото име е Свилен Оприков. Оттук нататък оставаше само да се събере информация за въпросното лице.

Оказа се, че на базата на това число, което ни беше дадено, “87”, той е роден през 87 г. и в момента е на 36 години. Като цяло информацията за него е тъжна, той е нископоставен наркоман, футболен хулиган, който няма никакви перспективи за кариера, който почти целия си живот е живял в мизерия и е измъквал пари от хора и компании/неправителствени организации.

И става още по-лошо, но първо нека поговорим за семейните му връзки.

Майка му се казва Ива Оприкова и е журналистка, която има връзки с множество големи новинарски сайтове, контролирани от олигарси.

Тя е и собственик на vlastta.bg, провален новинарски сайт без никакви реклами и посетители, как така този сайт се издържа? Откъде генерира пари?

В обкръжението ѝ има много политици и олигарси, контролирани от чужбина, някои от които я следват, а други ѝ пожелават честит рожден ден. Деница Сачева е политик от ГЕРБ.

Кръгът ѝ е много концентриран около коалицията ГЕРБ-ПП-ДБ, почти всичките ѝ връзки са около този тип престъпни организации. Така че не е чудно, че нейни близки като Свилен и другият й син се занимават с такива дейности за чужди правителства.

А сега да стигнем до един от най-близките му сътрудници – брат му Джулиан Оприков. Съществува цяла група от около 50-100 такива нищожества, които ръководят този вид престъпни операции. Но брат му е един от най-близките му сътрудници.

Той като един истински жълтопаветник е отишъл да учи в чужбина, но също като един истински жълтопаветник… е академичен провал. Отишъл е да учи в един от най-лошите университети в Англия – “Единбургския университет Нейпиър”. Това не е истинският Единбургски университет, а нещо като университет за академични провали. В световен мащаб той е класиран след някои български университети!

Информацията, която ни дадоха, за да го интервюираме, беше: “9201017927”, “ДЖУЛИАН ЮЛИЯНОВ ОПРИКОВ”, “БЪЛГАРИЯ”, “СОФИЯ”, “1124 СИТНЯКОВО № 5”, “1124”.

Отидохме, за да зададем на Джулиан Оприков няколко въпроса за интервю относно участието му в тези престъпни дейности. Никой обаче не беше вкъщи, за да отговори на журналиста, който го посети.

Гей порно сагата(18+)

Следвайте “БНМ” в ТелеграмВайбер и Фейсбук.

След като беше намерена снимка на Свилен, тя беше пусната през алгоритъм за изкуствен интелект. Там бяха намерени всички съвпадения на лицето му, а едно от най-шокиращите открития е участието му в гей порно сайт!

В този момент всички бяха напълно отвратени, но това можеше да се очаква. Тези хора, които боготворят Запада и работят за него, за да унищожат други народи и култури, са психично болни. Нищо чудно, че се вписват в западната сфера, те са точно като тях.

Името му е “filthyslave87” или “мръсен роб 87″ на български. 87” е годината му на раждане, а сайтът, на който се помещават гей порно изображенията му, е chaturbait, всички изображения са публично достъпни и са част от безплатен стрийм, могат да бъдат намерени в google images.

Това е един от хората, който стои зад американската пропаганда и кампания за изтичане на информация срещу българските граждани!

Той се облича в момичешки дрехи и снима гей порно за допълнителни долари!

Това е мръсен роб 87! Известна още като Forza Elena Guncheva в Twitter

Сагата с фалшивите алтернативни акаунти в социалните мрежи

Г-н Свилен, известен още като Forza Елена Гунчева, управлява десетки фалшиви акаунти в социалните мрежи. Вече знаем, че един от тях е “Хули”, известен още като Хулиган. Но има и много други, като един от най-тревожните е замесен в педофилия.

Един от тези акаунти, които той използва за спам споделяне на публикации, е Свилен Данаилов. Тук няма нищо интересно, освен че той го използва за спам пропаганда в групите.

Една от най-интересните връзки е Атанас Колев – фалшив акаунт, който Свилен използва, за да публикува произведения на изкуството и произволни тролски постове. Профилната снимка е абсолютно същата като на акаунтите на “хулиганите” от Twitter, т.е. тя е намерена чрез търсене на източници с това изображение.

Оттук направихме още една връзка с друг фалшив акаунт, наречен “Svesten”.

Притеснително е колко алтернативни акаунти има този човек, това може да е сигнал за психично разстройство.

В този акаунт в Twitter той разобличава него и майка му като престъпници, употребяващи наркотици.

Forza Елена Гунчева/Свилен има навика да признава за престъпления, точно както направи със случая с измамата с лични данни по-рано в статията.

Най-тревожен е случаят с неговия инстаграм, в който той публикува снимки на малки деца, както и преследва 13-годишни момичета. (Потвърдихме, че момичето на снимката е на 13 години)

Това ни накара да си помислим, че той не е пълен хомосексуалист, а бисексуален, който в по-лошия случай е педофил. Изображенията на децата могат да бъдат открити дори в снимката на профила му със странна символика.

Не знам как тези хора се оказват ръководители на пропагандните кампании на Америка, те са такива аматьори в тази област, че дори не могат да скрият правилно основните си връзки.

Следвайте “БНМ” в ТелеграмВайбер и Фейсбук.

Сагата за терористичната група “Дълъг чат”, която Свилен/Форза ръководи.

Едно от другите шокиращи открития е, че зад операциите на Форза/Свилен стои цяла група престъпници. Всички хора в техния сървър, са били регистрирани заедно с тяхната информация. Всичко е архивирано и свързано, така че изтриването и опитите за скриване няма да проработят.

Разполагаме с имената, самоличността и престъпленията на цялата група. Те организират фиизически нападения срещу граждани, преследват, тормозят и заплашват хора в реалния живот, особено жени, които не искат да спят с тях.

В сървъра е проникнато от повече от месец, откакто Forza се появи на радара. Истинските имена на всички членове са известни и те ще бъдат изправени пред правни последствия от закона.

В този сървър Свилен/Форза използва още едно име, за да прикрие самоличността си, този път “VoteforWaldo”, но той е толкова несръчен, че не знае как да скрие нещо.

На следващия скрийншот, на който се вижда, че е направен опит за прикриване на името и профилната снимка, обаче отново е съвсем видно кой е потребителят.

Той признава, че тази група “дългият чат” е организирала нападение над възрастен българин по време на протест, този случай е добре известен, обаче никой не е обвинен, интересно защо? Той е публикувал абсолютно същото нещо в профила си във фейсбук Атанас Колев.

Администраторите на сървъра публикуват изображения, с които признават, че са расисти/неонацисти.

Тук те сформират група, която да отиде в един град и да нападне жена, към която са се насочили.

Случайната жена, която са избрали за обект на тормоз, изразява колко е уплашена и ги моли да оставят семейството ѝ на мира. Виждате, че тя моли за майка си, която също е заплашвана с насилие и с опити да я уволнят от работа.

Следвайте “БНМ” в ТелеграмВайбер и Фейсбук.

Цялата тази ситуация се финансира в България от Запада, най-вече от Америка. Този тормоз, нападения и десетки други престъпления са тук благодарение на тях. Ние ще разкриваме един по един всички престъпници, които стоят зад тази група, вече няма къде да се скрият.

Трябва да спрем насилието над невинни хора от страна на тези терористи! Искаме ли още нарязани жени или пребити от тях дядовци?

Когато бивш министър и депутат от ДБ беше попитан от един от нашите кореспонденти за връзката му с акаунта “Forza Elena Guncheva”, защо не подава сигнал в полицията и не предприема никакви действия, ето какво отговори той. Той отказва да предприеме действия и да защити гражданите от заплахите, насилието и изнудването им от страна на Форза/Свилен.

Това е лицето “Форца Елена Гунчева”, което се приветства от ГЕРБ-ПП-ДБ, което беше споделено от хора като Асен Генов и Любо Жечев. Те възхваляваха това поведение на изтичане на лична информация и вкарване на хора в списък за убиване, за да бъдат нападани и тормозени.

Кармата е тук, справедливостта е тук.
Само в БНМ Българска Национална Медия.

Вашето мнение?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Петър Баев
Петър Баевhttps://bgnational.media/
Разследващ журналистБивш съветник по националната сигурностПравителствени отношенияЕксперт по статистика и математика

ПОДОБНИ

НАЙ-НОВИ