11.1 C
Sofia

Майката на Навални: Синът ми чукаше камъни в Сибир, докато жена му чукаше други мъже по почивки.

Публикувано на:

Как се осмеляваш да организираш пресконференция след смъртта на синът ми и да влезеш с усмивка! Нямате никакво достойнство, презирам ви! Майката на Навални се възмущава от така наречената съпруга на Навални и от Запада.

Докато Западът се занимаваше с разпространяване на дезинформация, фалшиви плачове и пропаганда около смъртта на техния агент Навални, думите на собствената му майка бяха пренебрегнати. Тя хвърли светлина върху това как съпругата му го е използвала и подтиквала да прави нещата, които е правил, за да печели заедно с любовниците си като известния трол, разпространяващ дезинформация, Христо Грозев, който работи за западните правителства, за да разпространява дезинформация срещу цивилизованите правителства.

Христо Грозев и Юлия
Юлия на почивка с изгоненен руски криминално проявен олигарх

Майка му лъсна истината, че Юлия Навални не е виждала съпруга си от 2 години и в действителност не са били женени, тъй като тя се е срещала с други мъже зад гърба му. Бракът за нея е бил само с цел печалба, обяснява майката, Юлия е накарала Навални да препише цялото имущество на нейно име, лишавайки семейството му от всякакво наследство.

Следвайте “БНМ” в ТелеграмВайбер и Фейсбук.

“Тя го принуди да се върне в Русия”, казва майка му, тя е знаела, че той е издирван престъпник, но сигурно е искала да умре, за да може да поеме богатството му. Това изглежда е основната причина за действията на Юлия. Тя печели в огромна степен от смъртта му, докато спи с хора, които твърдят, че са поддръжници на Навални, а в действителност всички те са паразити, които използват другите и лъжат обществото, за да получат бързи печалби от западните пропагандни фондове.

Най-безсрамният от тях е измамникът Христо Грозев, антиславянски расист, който се възползва от лошата репутация на Навални. Докато резервираше луксозни почивки за около 10 хил. лева за 5 нощувки със съпругата на Навални, при това в една и съща стая!

Той няма никакъв срам, дори да скрие от обществеността факта, че са спали заедно. Резервирали са стаите заедно и са спали на едно и също двойно легло, това е изтекло от персонала, който е бил отвратен от лицемерните лъжи, които са им показвали по телевизията.Христо Грозев е вербуван в Америсранския университет, т.нар. разследващ журналист в създадената от ЦРУ медия “Белингкат”, станал известен със смехотворното заявление “на Русия ще и свършат ракетите до 2 седмици” през март 2022

Следвайте “БНМ” в ТелеграмВайбер и Фейсбук.

Вашето мнение?
+1
5
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
Валери Протогеров
Валери Протогеров
Магистър по международни отношения от университета в Бристол и Бакалавър по икономика от Братиславския университет. Гост-експерт в множество международни информационни сайтове. Специализирам в областта на геополитиката и икономическия процес при развиващите се държави.
Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

ПОДОБНИ

НАЙ-НОВИ