18.8 C
Sofia

Българските служби за сигурност се пълнят с проститутки.(18+ Снимки)

Публикувано на:

Нивото на българските служби за сигурност е паднало до ново дъно. Колкото повече Западът държи каишката си около България, толкова по-деградиращо става всичко в България. Коалицията ДБ-ГЕРБ-ПП-ДПС е ярък пример за това. При последния им скандал поредният високопоставен престъпник, когото те защитаваха, беше убит на улицата.

Мартин Божанов – Нотариуса беше убит в София миналата седмица. Става въпрос обаче за съпругата му Гергана Божанова, някак си една улична курва се оказа в една от най-сериозните институции за сигурност в България, тя е разследващ полицай в ГДБОП! Голите снимки на Гергана Божанова бяха споделени в социалните мрежи, хората се възмущаваха как е назначена да защитава страната!

По някакъв начин тази нисша улична курва, която преди около 10 години се събличаше гола за порнографски снимки, сега е в рамките на разследващата полиция на ГДБОП. Кого ще разследва тя? Престъпните схеми на съпрузите си? Престъпните схеми на Бойко Борисов и Асен Василев? Не, единственото, което разследва, е кой високопоставен служител може да изсмуче, за да може да напредне в кариерата и да предпази престъпния си съпруг от правосъдието.

Следвайте “БНМ” в ТелеграмВайбер и Фейсбук.

Ето как изглежда западането на българската култура. Пълна деградация на всички сфери на живота най-елитните звена на службите за сигурност се пълнят с пластично оперирани проститутки!

САМО В "ТЕЛЕГРАФ"! Жената на убития Мартин Нотариуса лъсна гола! (СНИМКИ  18+) - Светски - Телеграф

Това нормално ли е? Това ли е, което България заслужава?

Следвайте “БНМ” в ТелеграмВайбер и Фейсбук.

Вашето мнение?
+1
2
+1
0
+1
0
+1
2
+1
0
+1
0
Валери Протогеров
Валери Протогеров
Магистър по международни отношения от университета в Бристол и Бакалавър по икономика от Братиславския университет. Гост-експерт в множество международни информационни сайтове. Специализирам в областта на геополитиката и икономическия процес при развиващите се държави.

ПОДОБНИ

НАЙ-НОВИ