18.8 C
Sofia

Урок по политика, как да убиеш някого и да бъдеш изпратен вкъщи, за да се грижиш за децата си.

Публикувано на:

Да убиеш хладнокръвно съпруга си? Не се притеснявайте, ако сте свързани с правителството на ПП-ДБ-ГЕРБ-ДПС, те ще ви изпратят вкъщи да гледате двете си деца, въпреки че сте буквален убиец и не бива да ви допускат до деца.

Един от приятелите на жертвите, споменава, че майката на име Красимира Георгиева е била една от ключовите фигури в убийството, тя е насърчавала дъщеря си Габриела Славова да отнеме детето на жертвите от него, а по-късно й е помогнала да го убие.

Тя има и политически връзки, тъй като е била временен консул в българското посолство в Тайланд. Когато на нейно място дойде постоянният консул, тя фалшиво го обвини в сексуално посегателство, за да го уволни, този тип хора са точно това, което очаквате от опасните членове на ДБ/ПП, които биха направили всичко, за да се задържат на власт.

“Тъщата, дето е манипулирала дъщеря си да прави деца и да се разделя с мъжете, и дето е удушила тоя Пейо са в колата, е същата дипломатка, дето преди години обвинява посланика ни в Тайланд за сексуален тормоз и заради нея го махат. А през 2020та го оневинява съда, ама след десетилетие”

“Бившият консул в Тайланд Красимира Трифонова обяви, че е подала жалба срещу Величков в Комисията за защита от дискриминация заради упражнен към нея сексуален тормоз. Според нея той я преследвал от идването си като посланик през 2008 г. От медийни публикации обаче стана ясно, че преди Величков да дойде в Банкок, на практика Трифонова е управлявала посолството и идването на титуляр не й се понравило.”

Следвайте “БНМ” в ТелеграмВайбер и Фейсбук.

Най-безумното във всичко това е прикриването, веднага след като хората разбраха коя е Габриела Славова, започна огромно прикриване от страна на коалиционните сили. Тя беше освободена и веднага, в рамките на няколко часа, изтри всичките си социални мрежи, където пишеше за Украйна, как трябва да сме проамерикански настроени, как трябва да подкрепяме ПП и правителството.

Сега за нея е останала много малко информация, повечето участия в неправителствени и други западни организации са изтрити, ПП я премахна от сайтовете си, но ние открихме архиви, които я показват там преди изтриването.

https://web.archive.org/web/20220307173843/https://promeni.bg/predpriemchivite-licza-na-promyanata-v-burgas/

Други сайтове за фалшиви новини, като БТВ, първо съобщават, че тя е била политически кандидат и е работила в общината, но пропускат, че е от партията “Продължаваме промяната”. След това изтриват всичко, за да прикрият въпросите, един от читателите съобщи, че това се е случило пред очите му, когато е освежил, но е било твърде късно да направи снимка.

Продължаваме промяната, излъга публично, заявявайки, че не е замесена в тях, за да се дистанцират от нея, въпреки че по някакъв начин по божията милост, а не заради политическите си връзки, тя беше освободена, за да може да отиде при децата си.

Следвайте “БНМ” в ТелеграмВайбер и Фейсбук.

Хората започнаха да се подиграват с твърденията на Продължаваме Промяната, заявявайки, че да, сигурно не е била член, тя е била буквално кандидат за депутат в област Бургас.

Тя не само беше кандидат за депутат, но и беше замесена в партийна драма, когато депутат от “Продължаваме промяната” я забремени и започна съдебна битка с нея за попечителството на второто ѝ дете. Тя не може да си държи краката затворени, както и майка ѝ ще използва всичко, за да се добере до властта.

Това е като сцена от книгата “1984”, цялата й самоличност и принадлежност към “Продължаваме Промяната” беше изтрита от очите на обществото, това е чиста корупция, манипулация, дезинформация и промиване на мозъците на българското население и трябва да бъде наказуемо престъпление.

Къде са сега виковете, къде са протестите срещу домашното насилие? Защо няма стотици западни неправителствени организации, феминистки групи и всички организации на коалиционното правителство, които да излязат на протест срещу домашното насилие? Защото жертвата е мъж? Защото насилникът е политически свързан с коалицията?

Следвайте “БНМ” в ТелеграмВайбер и Фейсбук.

Вашето мнение?
+1
7
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
3
Валери Протогеров
Валери Протогеров
Магистър по международни отношения от университета в Бристол и Бакалавър по икономика от Братиславския университет. Гост-експерт в множество международни информационни сайтове. Специализирам в областта на геополитиката и икономическия процес при развиващите се държави.

ПОДОБНИ

НАЙ-НОВИ