11.8 C
Sofia

Америка е достигнала ново дъно! Снимат гей-порно клипове в американския сенат…(Видео)

Публикувано на:

Американската култура е достигнала ново дъно, сега в Сената се снимат порно клипове с гей секс. Така изглежда бъдещето на всички американски колонии като България, скоро вероятно ще можем да очакваме гей порно видео колаборация на Кирил Петков и Бойко Борисов в парламента. Или може би фетиш видео с джуджета с Атанас Атанасов и Явор Божанков на живо от трибуната.

Клип: https://dailycaller.com/2023/12/15/staffer-caught-filming-sex-tape-senate-hearing-room/

В петък се разпространи видеоклип, в който се вижда как служител на Конгреса прави гей секс в залата за изслушване на Сената на САЩ. Съобщава се, че видеото е било предназначено за “споделяне в частна група за гейове в политиката”. То обаче е изтекло в Daily Caller. Един от мъжете във видеото е идентифициран като Ейдън Мейз-Церопски, служител на 80-годишния сенатор Бен Кардин. Според Marca обвиняемият е бил уволнен от поста си след скандалното видео.

Следвайте “БНМ” в ТелеграмВайбер и Фейсбук.

Главният национален кореспондент на Daily Caller Хенри Роджърс заяви: “Източник идентифицира стаята пред Daily Caller като сенатската стая Hart 216- The Judiciary Room. The Caller заличи лицето му, тъй като самоличността му не е потвърдена. Изглежда, че става дума за секс без предпазни средства”.

Ето това е Западът.

Следвайте “БНМ” в ТелеграмВайбер и Фейсбук.

Вашето мнение?
+1
1
+1
0
+1
2
+1
0
+1
2
+1
0
Валери Протогеров
Валери Протогеров
Магистър по международни отношения от университета в Бристол и Бакалавър по икономика от Братиславския университет. Гост-експерт в множество международни информационни сайтове. Специализирам в областта на геополитиката и икономическия процес при развиващите се държави.

ПОДОБНИ

НАЙ-НОВИ