17.8 C
Sofia

Протест в защита на историческата памет и против възстановяването на фашизма!

Публикувано на:

Днес от 18:00 пред паметника на Съветската армия ПП Възраждане организира протест срещу възкресяването на тоталитарните практики от миналото. Мероприятието беше обявено лично от лидера на партията – Костадин Костадинов с пост във фейсбук:

Вчера българската история беше транжирана с флекс. Управляващият фашистки режим залепи поредно позорно петно на челото на целия български народ. По-лошото е, че страната ни затвърди за пореден път позицията си на губеща в поредния световен конфликт. Ето защо ще припомня какво се случи с фашистите и нацистите след Втората световна война – за тях имаше трибунали във всяка една европейска държава, като най-важният от тях беше Нюрнбергския процес.

България ще има свой Нюрнбергски процес. Ще има присъди. И ще има осъдени. Има само едно условие за това обаче – българският народ да подкрепи Възраждане в борбата за освобождение на България от американската окупация. В противен случай страната ни ще бъде унищожена като Украйна, защото събитията у нас до тук почти напълно копират случилото се в Киев.

Днес ще бъда в 18 ч. пред паметника, символизиращ победата над фашизма, за да протестирам срещу фашизма и неговата съвременна проекция, евроатлантизма. Нека видим колко българи ще имат смелостта да дойдат, за да кажат – смърт на фашизма, свобода на народа!

Следвайте “БНМ” в ТелеграмВайбер и Фейсбук.

Костадин Костадинов във фейсбук

Редакцията на БНМ има ясна позиция по въпроса с махането на “МОЧА” както го наричат новите тоталитаристи – евроатлантици и тя е:

Следвайте “БНМ” в ТелеграмВайбер и Фейсбук.

Вашето мнение?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

ПОДОБНИ

НАЙ-НОВИ