11.1 C
Sofia

Мойсей разцепи гърдите на Ивка Бейбе!

Публикувано на:

Изглежда, че Мойсей отново го е направил, първо е разделил моретата, а сега се е заел с циците на Ивка Бейби. Шегата настрана, но какво кара някого да си направи това? Това прилича на лоша шега, а тя вероятно е платила 10000 лв. за него, което ще я преследва до края на живота ѝ, ако не плати за премахването му.

Един от потребителите на фейсбук Владимир Топалович коментира, че хирургът, който е направил тази процедура, трябва да е пиян.

След този случай трябва да му бъде отнет сертификатът на хирурга да не може да извършва тази или други процедура. Броят на тези процедури показва разложението на българското общество, хората се превръщат в объркани изроди, вместо в нормални хора. Може би тя е искала да изглежда така отблъскващо, защото търси внимание, че е “индивидуална” и “различна” от всички останали – психично заболяване, което е било придобито от обвързването на България със западната култура.

Следвайте “БНМ” в ТелеграмВайбер и Фейсбук.

Вашето мнение?
+1
0
+1
1
+1
6
+1
0
+1
1
+1
1
Валери Протогеров
Валери Протогеров
Магистър по международни отношения от университета в Бристол и Бакалавър по икономика от Братиславския университет. Гост-експерт в множество международни информационни сайтове. Специализирам в областта на геополитиката и икономическия процес при развиващите се държави.

ПОДОБНИ

НАЙ-НОВИ