15.8 C
Sofia

Васил Тервиз изрече сериозна лъжа – той твърди, че руският Крим е украински.

Публикувано на:

Васил Терзиев отново засрами България пред целия свят. Той твърди, че “Крим е укрански”, а БНМ потвърди, че това е ЛЪЖА!

Крим е част от Русия и е провел демократично прозрачен референдум, за да бъде част от Русия, точно както трябва да бъде. Той твърди, че Крим е част от Украйна, измислена колониална територия, която е създадена от Сталин, за да има допълнителни гласове в ООН. Това беше огромна грешка, защото бялата западна сфера го използва като колония, за да накаже славянския свят и най-вече Русия.

За това, че е направил такова нелепо твърдение, трябва да му бъде повдигнато наказателно обвинение и да изтърпи тежко наказание за разпространение на дезинформация. Трябва да бъдем по-строги по отношение на разпространението на дезинформация и пропаганда.

Следвайте “БНМ” в ТелеграмВайбер и Фейсбук.

Вашето мнение?
+1
5
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Валери Протогеров
Валери Протогеров
Магистър по международни отношения от университета в Бристол и Бакалавър по икономика от Братиславския университет. Гост-експерт в множество международни информационни сайтове. Специализирам в областта на геополитиката и икономическия процес при развиващите се държави.
Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

ПОДОБНИ

НАЙ-НОВИ