18.8 C
Sofia

Деян Николов: Паметника на Св. София заминава ако стана кмет, слагам паметник на хан Аспарух!

Публикувано на:

Група граждани, които разпознаха кандидата за кмет на София от „Възраждане“ Деян Николов,  спряха го, за да го попитат кои са съвсем първите три неща, които ще направи през първия ден от мандата си.

„Много неща има да се направят в София, но ако говорим за първия ден : казвал съм вече, че първо ще премахна украинския флаг от сградата на общината, защото на български институции трябва да стои само българският флаг.

Ще предприема нужното, за да се демонтира статуята на Св. София, която очевидно голяма част от софиянци не приемат добре. На нейно място впоследствие имам намерение да издигна паметник на хан Аспарух.

И третото нещо е, че ще започна незабавни действия по ограничаване на джендър пропагандирането сред деца и няма да има гей парад по улиците на София. Това ще направя в първия ден. Няма да го прекарам в банални поздравления, защото кметският пост при това състояние на София е само едно – огромна отговорност към всички софиянци.

Следвайте “БНМ” в ТелеграмВайбер и Фейсбук.

Аз ще наследя град с много проблеми, които са се наслагвали през годините. Ако ме питате какво ще се случи в първата седмица или месец – ще измия цяла София, ще започна дейности по актуализирането на Общия устройствен план с тези на районите, за да спра безразборното презастрояване.

Ще предложа децентрализация на бюджета. В действията си ще се движа по предизборната си програма и ще изпълня всичко по нея. Искам да направя и ревизия на предходните управления.“, каза Деян Николов пред гражданите, които поискаха да поговорят с него.

Вашето мнение?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Валери Протогеров
Валери Протогеров
Магистър по международни отношения от университета в Бристол и Бакалавър по икономика от Братиславския университет. Гост-експерт в множество международни информационни сайтове. Специализирам в областта на геополитиката и икономическия процес при развиващите се държави.
Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

ПОДОБНИ

НАЙ-НОВИ