16.5 C
Sofia

Мизерникът Иво Божков нахлу в чужд двор и изяде боя – малко му беше.

Публикувано на:

Общинският плъх Иво Божков се завръща със своите щуротии. Този път нахлу в двора на хората, нищо чудно, че Кирил Петков и координаторите на ПП го оставиха толкова назад в листата, че със сигурност няма да бъде избран. Сложиха го на 30-то място, защото знаят, че е само един некадърен неудачник, който е там само за да пречи на хората и да взима пари от данъкоплатеца.

Единственият начин той да бъде избран е да получи десетки хиляди гласове с преференцията си, което е невъзможно. Те искат да го отстранят и той ще бъде отстранен. Ето защо той става все по-отчаян и жалък, като прави безумни криминални номера като този, за да привлече вниманието на хората. Загадка е как все още не е застрелян от някой случаен гражданин, на когото му е писнало от това поведение.

И така, какво е направил този път? Влязъл е в частен имот, летният театър е бил продаден на частен собственик от партньорите на Иво, така че той е решил да направи трик и да отиде там, за да снима, твърдейки, че ще го върне на обществото. Това си е чиста лъжа, защото когато той беше избран за представител на общината, заедно с останалите си корумпирани престъпни отрепки не направиха нищо друго освен да откраднат парични средства от общината, за да лепят стикери или други неща из София. Чисти вандали.

Следвайте “БНМ” в ТелеграмВайбер и Фейсбук.

И така, той е нахлул в частния имот на някого, на място, където обикновено ходят вандали, за да рушат старите сгради и да крадат вещи. Във видеото дори стана ясно, че се е промъквал повече от час, опитвайки се да намери място, където охраната да не го види, което го прави да изглежда подозрителен.

Когато охраната най-накрая го открила да се крие в някаква гора, се приближила до него, като му казала да напусне веднага и да спре да снима в частна собственост. Иво Божков се изправил пред охранителя и насочил камерата в лицето му, провокирайки охранителя в частната му собственост, която е нает да охранява. Той заплаши, че ще си върне тази собственост (няма да го направи, това е лъжа, за да получи повече гласове).

След като охранителят му каза няколко пъти да се махне и да спре да го снима, накрая той хвана камерата на Иво, за да я насочи надолу, така че да спре да снима лицето му, да снимаш някого в частната му собственост и да си там без разрешение е НЕЗАКОННО. След като Иво го бутнал и се опитал да избяга, охранителят го съборил на земята и аудиозаписът прекъснал, но изглежда, че охранителят се обадил на полицията да дойде и да арестува Иво Божков.

Следвайте “БНМ” в ТелеграмВайбер и Фейсбук.

След около 5 минути двамата стават от земята и звукът отново се включва. Изглежда, че Божков е изяснил самоличността си и е използвал факта, че е представител на общината, за да се измъкне от правосъдието (Между другото, това е ясен пример за корупция). Той е нарушил закона, но е използвал служебното си положение, за да избегне обвиненията. След това охранителят му обяснил, че е трябвало да се представи, а не да се промъква из частна собственост като безброй други престъпници, които са там, за да крадат.

Иво Божков, който изглеждаше така, сякаш има нужда да ползва тоалетна, се тресеше, сякаш пред него стоят 5 тигъра. Цялото му тяло трепери, а гласът му се чупи, той попита охранителя защо не се е държал цивилизовано, вместо да го повали на земята. Охранителят му обясни, че престъпниците се промъкват тук, за да крадат, и че бягат, затова го е свалил, за да се увери, че няма да избяга, което е напълно логично, след като Иво Божков агресивно постави камера в лицето на момчето, след което се опита да избяга.

Всъщност той е прав, защо охраната не е постъпила по-цивилизовано? Най-цивилизованият подход би бил да откриеш огън и да го застреляш в момента, в който започне агресивно да се приближава към теб, фактът, че Иво Божков излезе жив, е доказателство, че охраната не е била достатъчно цивилизована, за да използва по-изтънчена употреба на правосъдие.

Иво Божков, е индивид със специфично нисък коефициент на интелигентност, без реални постижения, освен че е избран за представител на общината, за да бъде корумпиран. Охраната му обяснява, че е трябвало просто да се представи и щеше да го пусне, тъй като други представители на общината често посещават мястото, Иво все още се тресе във видеото, едва успява да изкаже думите си.

Охраната го изпроводи, докато му изнасяше лекции за това колко много хора идват на това място, за да го крадат, чупят и вандалстват. След всичко това Иво Божков излезе и прекара следващите 20 или повече видеоклипа на живо, говорейки глупости за охраната и как е бил нападнат.

Смешно е, че той изчака охранителят да свърши, за да се прави на жертва и да лъже. Охранителят беше твърде мил с него, а в замяна Иво Божков прекара повече от 20 минути и остатъка от деня в публикации как го е нападнал и се прави на жертва. Двуличен плъх, няма друг начин да го обясня. Той отново, след видеото, пускаше постове за това как е бил нападнат, защото живото предаване не привличало внимание.

Следвайте “БНМ” в ТелеграмВайбер и Фейсбук.

Той дори накара сайтовете за фалшиви новини, които работят за неговите партии, да пишат за това, само плъх като него може да нахлуе в нечия къща и след това да плаче като жертва, след като бъде докоснат. Това е човек, който е твърде тъп дори да напише правилно цифри във фейсбук страницата си, за да накара хората да гласуват за него.

Вашето мнение?
+1
0
+1
0
+1
1
+1
2
+1
0
+1
0

ПОДОБНИ

НАЙ-НОВИ