21.8 C
Sofia

Алкохол в парламента – ДБ-ПП крият алкохол в тайната си стая в парламента (ВИДЕО).

Публикувано на:

Тази новина не би трябвало да шокира никого, все пак цялата партия е изградена върху дегенерати като Ицо Хазарта.

Появиха се кадри от парламента, на които се вижда алкохол зад затворените врати на парламентарната стая на ПП-ДБ. Това е отвратителна гледка, тъй като би трябвало да има нула алкохол в парламента и в системата на депутатите.

Но ето, че докато създават и гласуват закони, те се напиват в затворената си стая. Не е чудно, че България се срива като нация, управляващите гласуват и правят закони, докато са под въздействието на алкохол.

Следвайте “БНМ” в ТелеграмВайбер и Фейсбук.

Вероятно се опитват да променят конституцията ни, докато са пияни, това поражда въпроса, дали нещо, което коалицията ПП-ДБ-ГЕРБ-ДПС гласува като закон, е легитимно? Експертите твърдят, че всичко, което са приели, би трябвало да е нелегитимно, тъй като те може би са под въздействието на алкохол и решенията, които вземат, биха били нелегитимни.

Какво мислите вие?

Вашето мнение?
+1
1
+1
0
+1
1
+1
1
+1
1
+1
0
Валери Протогеров
Валери Протогеров
Магистър по международни отношения от университета в Бристол и Бакалавър по икономика от Братиславския университет. Гост-експерт в множество международни информационни сайтове. Специализирам в областта на геополитиката и икономическия процес при развиващите се държави.
Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

ПОДОБНИ

НАЙ-НОВИ