21.8 C
Sofia

Полицията е постъпила правилно, като е застреляла този престъпен паразит!

Публикувано на:

Да, правилно прочетохте заглавието, този паразит си получи заслуженото. Той е нашественик в нашата страна и трябва да бъде третиран като такъв. Неговите предци са дошли тук от Индия, за да ни потискат и управляват, като в продължение на векове са ни подлагали на геноцид, тъй като циганите са получавали постове на управители в определени региони.

Сега те са тук и нападат, убиват и ограбват граждани. Това беше заслужената вяра, която този паразит получи, компенсация за това, което неговите предци и той самият направиха на нашия народ. Както белите западняци са поробвали негрите, така и циганите са ни поробвали в продължение на стотици години под властта на Османската империя, която им е давала губернаторски функции.

Медиите ни са собственост на западни олигарси и се опитват да извъртят този случай като убийство на невинно 18-годишно дете на име Светльо Младенов. ,,18-годишното застреляно момче” Това е най-отвратителната лъжа!

Следвайте “БНМ” в ТелеграмВайбер и Фейсбук.

Този конкретен мръсник, е бил член на банда, която системно е нападала и ограбвала хора на регулярна основа. Това са само част от престъпленията, вероятно е имало много повече. Жалко е, че някои от замесените лица се отърваха от правосъдието, което полицаят им даде, и само 1 от тях беше изпратен при създателя.

И сега неговата паразитна майка плаче с крокодилски сълзи, че малкият й паразит, който изсра от дупката си, вече го няма и не може да вреди повече на българите. Това сигурно много я натъжава, че невинните хора вече няма да бъдат потискани от нейния малък паразит.

Жалко е, че нашето правителство е колониална държава, собственост на същите бели супремасисти на запад, които ценят циганите като свои братя, все пак имат един и същ индоевропейски ген. Ето защо нашето правителство няма да накаже семейството и останалите членове на престъпната банда.ю

Следвайте “БНМ” в ТелеграмВайбер и Фейсбук.

По същия начин най-корумпираната държава на планетата, Америка, никога няма да даде обезщетение на чернокожите, които е поробила и убила.

Вашето мнение?
+1
4
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
Валери Протогеров
Валери Протогеров
Магистър по международни отношения от университета в Бристол и Бакалавър по икономика от Братиславския университет. Гост-експерт в множество международни информационни сайтове. Специализирам в областта на геополитиката и икономическия процес при развиващите се държави.
Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

ПОДОБНИ

НАЙ-НОВИ