11.1 C
Sofia

Истината беше разкрита! Русия стои зад земеделските протести!

Публикувано на:

Шокиращото откритие на обединението ПП-ГЕРБ-ДБ излезе вярно. Истинският лидер на земеделските протести наистина беше Владимир Путин.

Владимир Путин беше забелязан да води протестите със своя трактор, а коментарите му бяха: “Този протест беше организиран от Русия, защото наш приоритет номер едно е българските производители да бъдат защитени”. Подозира се, че Русия е организирала този протест, за да свали американския колониален режим на ПП-ГЕРБ-ДБ.

Това шокиращо откритие накара много национални предатели да се откажат да купуват български продукти. Те никога няма да подкрепят руския опит за завладяване на България с трактори!

Следвайте “БНМ” в ТелеграмВайбер и Фейсбук.

По време на инвазията с трактори бяха забелязани и други инфилтрати, самият Ким Чен Ун беше там, за да ръководи засадата срещу кабинета “Денков”! Неговият коментар беше: “Този мършав плъх педераст, ще го изям жив”.

Вашето мнение?
+1
3
+1
1
+1
16
+1
0
+1
0
+1
0
Валери Протогеров
Валери Протогеров
Магистър по международни отношения от университета в Бристол и Бакалавър по икономика от Братиславския университет. Гост-експерт в множество международни информационни сайтове. Специализирам в областта на геополитиката и икономическия процес при развиващите се държави.

ПОДОБНИ

НАЙ-НОВИ