21.8 C
Sofia

,,Те ни третират като терористи” Кабинетът на Денков се опитва да потуши протеста!

Публикувано на:

Кабинетът на ГЕРБ-ДБ-ПП на Денков прави всичко възможно, за да попречи на българските аграри да стигнат до София!

Кабинетът на ГЕРБ-ДБ-ПП е поставил свои хора начело на държавните агенции и е наредил на хората си в МВР да блокират достигането на протеста до София. В БНМ са изпратени множество сигнали от цялата страна за това, че полицията спира и блокира цели конвои с фалшиви “проверки”, за да забави и да се опита да разубеди тракторите да стигнат до София.

Това е нарушение на правата на нашите граждани да протестират свободно и се използва за заглушаване на българския народ. Наистина ни третират като терористи, твърдят някои от протестиращите, че това не е начинът, по който правителството трябва да се отнася към мирните протестиращи, опитващи се да защитят правата си.

Следвайте “БНМ” в ТелеграмВайбер и Фейсбук.

Протестиращите бяха посрещнати с огромна вълна от подкрепа с плакати, че те не са терористи, а обикновени граждани. Правителството на Денков се опита да атакува протестите, твърдейки, че зърнопроизводителите са милионери, които източват държавните средства, но това е вярно само за 1-10% от зърнопроизводителите, които са приятели на правителството на ГЕРБ-ПП-ДБ и не протестират.

Какво мислите вие? Подкрепяте ли протестите?

Вашето мнение?
+1
23
+1
3
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Валери Протогеров
Валери Протогеров
Магистър по международни отношения от университета в Бристол и Бакалавър по икономика от Братиславския университет. Гост-експерт в множество международни информационни сайтове. Специализирам в областта на геополитиката и икономическия процес при развиващите се държави.

ПОДОБНИ

НАЙ-НОВИ