14.2 C
Sofia

Собственик на ресторант изхвърля германци за тормоз на български клиенти!

Публикувано на:

Още един случай, в който ясно се вижда, че западният бял дивак гледа на всички останали като на роби.

Този път това засегна друго българско семейство, докато ние сме в собствената си страна и се опитваме да се насладим на гледката и природата с децата си, тези хора се държат дивашки с нас.

Цветелин Салуцки пише за опита си с германците във Варна от първа ръка:

“Сядам си аз в едно заведение на плажа с 6 годишната си дъщеря. И до нас на съседната маса, група чужденци, по-късно разбрах, че са германци, седнали и си пушат пури. Издишвайки дима, покрай мен и съседните маси преминава отвратително смърдящ огромен облак от дим. Въздържах се да направя забележка, понеже дъщеря ми си играеше на 2м от мен в пясъка и потърпевш реално бях само аз, в непосредствена близост.

Следвайте “БНМ” в ТелеграмВайбер и Фейсбук.

Да, но след малко дойде съпругата ми с едногодишната ми дъщеря, при което по време на поредното турло смрад, се обърнах и помолих да издишват дима в другата посока, понеже тук има бебе. Никаква реакция от господата и горенето на гуми продължи. След втората молба от моя страна ми прочетоха едно конско как децата в заведение нямат място и, че това било публично място, и щял да си пуши пурите където и както си поиска и да си издиша дима на където си поиска. При което реших да не се саморазправям.

Повиках сервитьора и го помолих да ни намери друга маса, по-долеч от смрадливците… и тогава за моя огромна изненада се появи управителя на въпросното заведение и….ги изгони. Да, изтони ги най-безцеремонно с думите “Не знам как е в германия, но в България децата са на първо място! Ако не можете да се съобразите с едно бебе, си вземайте нещата и изчезвайте от тук без да плащате сметката!”. Ама с такава страст го каза този човек! Изкефи ме максимално!

За любопитните, става въпрос за ресторант Monkey’s. Благодаря им публично!’Повиках сервитьора и го помолих да ни намери друга маса, по-долеч от смрадливците… и тогава за моя огромна изненада се появи управителя на въпросното заведение и….ги изгони. Да, изтони ги най-безцеремонно с думите “Не знам как е в германия, но в България децата са на първо място! Ако не можете да се съобразите с едно бебе, си вземайте нещата и изчезвайте от тук без да плащате сметката!”.

Ама с такава страст го каза този човек! Изкефи ме максимално! За любопитните, става въпрос за ресторант Monkey’s. Благодаря им публично!”

Десетки хиляди граждани поздравиха собственика за това, че е един от малкото бизнесмени и мениджъри, които имат смелостта да поставят нашите хора на първо място.

Какво мислите за този случай? Коментирайте по-долу.

Вашето мнение?
+1
23
+1
7
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0

ПОДОБНИ

НАЙ-НОВИ