10.5 C
Sofia

Кралското плашило се завръща!

Публикувано на:

Калина Сакскобургготска – кралският звяр се завръща!

Юдео-германската династия, която беше поставена начело на България, за да я потиска, се върна в България със същото дегенеративно мислене.

След като Русия спаси и освободи България от османски контрол, западните сили блокираха всяка възможност за реална българска независимост, блокираха всички реални споразумения за пълно обединение на България и намалиха земите ѝ с 80 %.

На всичкото отгоре поставиха юдео-германската династия на Батенберг и Сакскобургготски, за да потискат народа ни поколения наред. Нито капка българска кръв, само чист дегенеративен западен генотип. Те ограбиха България, потискаха народа ни, хвърлиха ни в безброй загубени войни, в които стотици хиляди загубиха живота си.

Следвайте “БНМ” в ТелеграмВайбер и Фейсбук.

В мирно време клаха деца, убиваха военни герои и трупаха огромни богатства за себе си. Един известен пример е Борис Трети, който стои зад убийството на военния герой, генетично руския генерал Христо Луков.

След като през 1945 г. България се освобождава от алчните им западни нокти и Кимон Георгиев с разрешението на Сталин прочиства каквото може от тях, те се завръщат с пълна сила след падането на Тодор Живков.

В началото на 2000-те години те отново дойдоха на власт и продължиха да ограбват и малкото, което беше останало от нашето богатство.

И сега… Използват това богатство, за да деформират лицата си и да се дегенерират с алкохол и наркотици… и с това се опитват да ни убият по собствените ни пътища. Тези хора гледат на нас като на свои роби.

Наемателят на хотела, на чийто паркинг стана инцидента с Калина Сакскобургготска, твърди, че на княгинята е донесено обилно количество кисело нляко.

Следвайте “БНМ” в ТелеграмВайбер и Фейсбук.

Служителка на резиденция “Царска Бистрица” тъпчела княгинята с родния продукт, като ѝ донесла между 6 и 8 кофички.

“Тя беше боса и се разхождаше така по паркинга. Говореше си сама, нямаше документи. Не знаела как се казва, би трябвало да има ЕГН, но не помнела кое е”, разказа мъжът пред Нова тв. Именно той подава сигнала за катастрофата.

Появиха се твърдения, че служител на паркинга се е държал агресивно с княгинята, изтръгвайки ѝ ключа за колата. По думите на наемателя на хотела обаче агресията идвала точно от участничката в пътния инцидент. След катастрофата тя подгонила негов служител и го ударила с телефона си три пъти по скулата.

Звярът на бившия министър-председател Симеон Сакскобургготски беше хваната с над 1.5 промила алкохол в кръвта след като блъсна бариера на хотел в Боровец.

След инцидента стана ясно, че тя е отказала да даде кръвна проба. Вече е повдигнато обвинение на Калина за шофиране в нетрезво състояние. За подобно провинение я грози от 1 до 3 години затвор или глоба до 1500 лв. Което е много малко, този звяр трябва цял живот да гние в затвора!

Вашето мнение?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
Валери Протогеров
Валери Протогеров
Магистър по международни отношения от университета в Бристол и Бакалавър по икономика от Братиславския университет. Гост-експерт в множество международни информационни сайтове. Специализирам в областта на геополитиката и икономическия процес при развиващите се държави.

ПОДОБНИ

НАЙ-НОВИ