11.1 C
Sofia

Кирил Петков предлага Лорер за контрольор на билетите за БДЖ, ако не го изберат за еврокомисар или шеф на БНБ!

Публикувано на:

Лорер беше подхвърлян наляво и надясно като пластмасова бутилка на детска площадка, първо го предложиха за еврокомисар… Това не мина добре, след това го предложиха за шеф на БНБ… това е малко вероятно. Но сега Кирил Петков предлага Лорер за една по специална роля!

Сега го предлагат за контрольор на билетите за влака, за БДЖ. Тази оферта изглежда разумна, като се има предвид неговата експертиза. След като Кирил Петков предложи Лорер той коментира, че Даниел Лорер е най-добрият човек за тази работа и че ГЕРБ този път няма да ги бие.

Това обаче бе посрещнато с известни критики, някои граждани коментираха, че “не бих искал да виждам грозната му кучешка физиономия с този голям крив нос, когато се опитвам да си почина във влака, а знам, че този човек просто мирише, няма да пътувам с БДЖ, ако той е там!

Следвайте “БНМ” в ТелеграмВайбер и Фейсбук.

Друга дама коментира: “Това ще бъде някакво влакче на ужасите, в което някакво грозно деформирано чудовище ви преследва и се опитва да ви засмуче с един крив нос като прахосмукачка, за да може да ви открадне монетите”.

Хора като Соломон Паси отвърнаха на критиките с думите: “Това е нелепо! Всички знаят, че нашите хора са най-добрите в тази работа, ние сме обвързани с влаковете от поколения!”

Какво е вашето мнение? Бихте ли искали Лорер да проверява билета ви за влак?

Вашето мнение?
+1
1
+1
0
+1
16
+1
0
+1
2
+1
0

ПОДОБНИ

НАЙ-НОВИ