9.8 C
Sofia

Възраждане постави парламента в шах мат! Ще се проведе референдумa за спасяване на българския лев!

Публикувано на:

Възраждане постави парламента в шах мат! Ще се проведе референдумa за спасяване на българския лев!

На стената си лидерът на политическа партия “Възраждане” Костадин Костадинов обяснява колко лесно е било да излъже коалицията ПП-ДБГ-ГЕРБ-ДПС да гласува против собственото си решение.

“Това, което виждате на снимката, е проектът за решение относно провеждането на референдума за запазване на българския лев. С този проект се ОТХВЪРЛЯ провеждането на референдум. Това проекторешение обаче беше ОТХВЪРЛЕНО от мнозинството на тройната коалиция ППДБ, ДПС и ГЕРБ. Иначе казано, с отхвърлянето на решението за отхвърляне на референдума, референдум ще има.

Следвайте “БНМ” в ТелеграмВайбер и Фейсбук.

Тъй като ние видяхме какво се случва, на свой ред тихо и кротко гласувахме “за”, след което за по-сигурно поискахме и прегласуване, което още веднъж потвърди решението. С това точката свърши, след нея мина и следващата, а накрая свърши и парламентарният контрол.

Заседанието на парламента беше закрито. А тъй като бавиха взимането на решение до последно, сега и да искат нещо да измислят, нищо не могат да направят, защото крайният срок за произнасяне на Народното събрание по референдума изтича тази вечер в 24 ч.

От бързане да погазят закона и Конституцията, големите “йористи” на ППДБ дори не можаха да подготвят и решение като хората – в него безпрецедентно липсваха мотиви, което само по себе си го прави нищожно. Сега вече крайното решение е в ръцете на президента, който е длъжен да се съобрази със закона и решението на НС и да насрочи референдум. Вярвам, че Радев, за разлика от управляващите, ще спази закона, както винаги досега го е правил.

Уважаеми сънародници, референдум за запазване на лева ще има и ние българите ще го спечелим!”

Харесайте ни и във Фейсбук

Последвайте ни във Вайбър

Последвайте ни в Телеграм

Вижте повече от нас!

Вашето мнение?
+1
42
+1
4
+1
5
+1
0
+1
0
+1
1
Борис Морев
Борис Морев
Дипломат

ПОДОБНИ

НАЙ-НОВИ