11.1 C
Sofia

Жената на Христо Иванов вкара Цончо Ганев в кучешкия задник! Купила си е апартамент в Белгия за по-малко от 3000лв.

Публикувано на:

Цончо Ганев взриви социалните мрежи тази седмица, стана ясно, че 44-годишният народен представител е купил апартамент за сина си!

Той е платил около 100 000 евро за апартамент в София! Апартаментът е с площ около 76 кв. м, което означава, че е платил около 1300 евро на квадратен метър!

Това ни показва, че той може би е малко глупав, като плаща толкова много за някакъв полупостроен гаден апартамент в най-гадния град в България!

Някои хора се възмутиха и се питаха как 44-годишен мъж, който е работил през целия си живот, може да си позволи апартамент от 76 квадратни метра! И то на тази безумна цена!

Следвайте “БНМ” в ТелеграмВайбер и Фейсбук.

Нека отбележим, че;

Съпругата на съпредседателя на “Демократична България” Христо Иванов се е сдобила с апартамент в Белгия с площ от 75 кв. м и гараж за скромната сума от 2737 лв. Информацията се разпространи в интернет и веднага предизвика отзвук в социалните мрежи.

Апартаментът с площ от 75 кв. м струва 2444 лева, а гаражът с площ 16 кв. м – 293 лева.

Всъщност в Декларация с входящ номер N Ф530/ 11.06.2021 г., в качеството си на народен представител в предишното Народно събрание, съпругът й посочва, че Йорданка е придобила апартамент от 75 кв.м и гараж от 16 кв.м в белгийската столица. А стойността на сделката е по-малко от 3 хил. евро, според документа, публикуван на сайта на КПКОНПИ.

Това само показва колко превъзхожда ДБ в сравнение с Възраждане. Те използват цялата си сила на корупция, измами и престъпни дейности, за да придобиват апартаменти по целия свят за една средна месечна заплата!

Докато националните представители на Възраждане работят цял живот, за да си позволят гадни апартаменти в някой гаден квартал в София, ОТКАЗ! Това ли е човекът, който искате да представлява българската държава?

Разбира се, всички знаем, че ДБ е по-лоша от ГЕРБ, а Христо Иванов по-корумпиран от Бойко Борисов. Къщи в Барселона, апартаменти в Белгия каква е разликата? Ако имахме нормална правна държава, всички от ДБ щяха да са в затвора.

Затова искат да превземат правната система в България, за да продължат схемите си непокътнати.

От гледна точка на логиката обаче Цончо Ганев е много по-зле! Докато хората от ДБ купуват апартаменти на цената на 30-годишни аудита в Белгия, те свалят средната цена на жилищата!

Докато Цончо надплаща в България, което води до повишаване на цените в България! Това е позор, а той се нарича патриот…

Ние от БНМ предлагаме Цончо да отиде и да започне да надплаща в Белгия, а Христо Иванов да започне да изкупува цяла София за по 20 лева на апартамент. Може би тогава българският народ най-после ще може да си позволи да си купи някакъв имот!

Харесайте ни и във Фейсбук

Последвайте ни във Вайбър

Последвайте ни в Телеграм

Вижте повече от нас!

Вашето мнение?
+1
1
+1
0
+1
10
+1
0
+1
1
+1
0
Валери Протогеров
Валери Протогеров
Магистър по международни отношения от университета в Бристол и Бакалавър по икономика от Братиславския университет. Гост-експерт в множество международни информационни сайтове. Специализирам в областта на геополитиката и икономическия процес при развиващите се държави.

ПОДОБНИ

НАЙ-НОВИ