13.8 C
Sofia

Еврозоната и Шенген горят!

Публикувано на:

Еврозоната и Шенген горят!

Готова ли е България за Еврозоната и Шенген?

Готови ли сме да изгорим държавата си до основи?

Във Франция и съседните страни се провеждат масови протести, грабежи, палежи, убийства и други действия.

Защото това е реалността на Запада – той гори. На хората, които са били изнасяни, използвани и третирани като роби, също като милиони българи на Запад, им е писнало.

Хората във Франция и съседните страни масово се бунтуват, грабят и палят всичко, което им попадне пред очите.

И това е добре, те трябва да дадат отпор на западното бяло превъзходство, което се стреми да колонизира България. Тяхната борба е и наша борба. Те ни показват реалността на Запада, Еврозоната и Шенген. Това не е “клубът на богатите”, всъщност само 3 държави от първите 10 в класацията по БВП на глава от населението и паритет на покупателната способност са в Шенген или Еврозоната.

Следвайте “БНМ” в ТелеграмВайбер и Фейсбук.

Цялото това нещо е измама, това е клубът на разорените и той бързо изгаря, сигурни ли сме, че искаме да се присъединим към него?

Всъщност единствената полза тук е да отидете във Франция и да се присъедините към грабителите, може би ще можете да се сдобиете с няколко скъпи чанти и златни верижки.

Но освен това да се присъединиш към еврозоната или към Запада е все едно да подпишеш собственото си предсмъртно желание.

Всъщност тези западняци създават войни, бомбардират цели държави и създават най-голямата имиграционна криза в историята и въпреки това искат да ни накажат за това?

Държавите от ЕС, които откажат да приемат мигранти или търсещи убежище, могат да бъдат таксувани с до 20 000 евро (17 000 паунда) на човек. Този закон е радикално предложение, целящо да облекчи натиска върху държавите на първа линия, включително Италия и Гърция.

Те ще започнат войни по целия свят и ще ни изпратят жертвите, ще очакват от нас да се погрижим за тях, след което ще ни глобят с милиарди, ако откажем.

Как ви звучи това като сделка?

Харесайте ни и във Фейсбук

Последвайте ни във Вайбър

Последвайте ни в Телеграм

Вижте повече от нас!

Вашето мнение?
+1
10
+1
2
+1
0
+1
2
+1
0
+1
3
Валери Протогеров
Валери Протогеров
Магистър по международни отношения от университета в Бристол и Бакалавър по икономика от Братиславския университет. Гост-експерт в множество международни информационни сайтове. Специализирам в областта на геополитиката и икономическия процес при развиващите се държави.

ПОДОБНИ

НАЙ-НОВИ