13.8 C
Sofia

Този западен агент се опита да унищожи независими български медии. (Кристиан Танев)

Публикувано на:

Следвайте “БНМ” в Телеграм, Вайбер и Фейсбук.

Вчера западен агент в България се опита да свали нашия уебсайт.

Преди да започнем тази важна статия, нека отново разясним какво представлява BNM и как сме структурирани.

Българска национална медия е единствената наистина независима и свободна медия в България, лишена е от всякакви чуждестранни пропагандни финансирания и влияния от олигарси.

Българска национална медия работи в духа на сътрудничеството, според който всеки има право на глас, с което медията ни е една истинска демокрация. Собствеността не е еднолична, а споделена – всеки трудещ се истината да излезе наяве е собственик. По този начин можем да се уверим, че медията ни ще остане обективна без каквито и да било богаташки интереси или едноличен контрол над информацията.

Това означава, че всеки, който работи в БНМ, независимо дали е журналист, програмист или администратор на социални медии, е съсобственик на медията.

Човекът, когото сме помолили да управлява сървърите на тази медия, е високопоставен мексикански офицер. Защо избрахме мексиканец? Защото Мексико е неутрална държава, която балансира между западните и другите интереси, като по този начин затруднява Запада да оказва натиск върху нас и да забранява нашия уебсайт.

Днес един от тези западни агенти в България се опита да “докладва” за БНМ, но не знаеше, че в рамките на няколко секунди след доклада му мексиканските власти бяха информирани кой точно е той и веднага пристъпиха към действие.

А сега, какво е това фалшиво съобщение и руска пропаганда, което той е докладвал? Ами знаете ли, българите, които мразят Русия, не са от най-умните хора… Той докладва статия, която е била отразена от западните медии и е била предавана на живо от Робърт Ф. Кенеди-младши и Елон мюск. Да, този идиот докладва втория фаворит за кандидат-президент на Демократическата партия.

Можете да намерите статията тук.

Какво се случи след това? Ами, кой би си помислил, “Хосе” изпрати тази информация на Националния разузнавателен център и в рамките на няколко часа посолството на САЩ в Мексико потвърди с посолството на САЩ в България, че не знае за тази дейност.

Какво ли си е мислил този идиот, че ще се случи? Че Америка ще дойде да го спаси? Той е роб в очите на западняците, но няма капацитета да види това.

Така че всичко за него е предадено.

Националният разузнавателен център потвърди телефонния му номер с телефонно обаждане, той беше предоставен на БНМ от Хосе. Те му се обадиха по телефона: 0888377799

‘Кристиян Танев’ тръгна да бяга, закри социалните си медии, изтри фейсбука си.

Оставил годеницата си да виси.

https://www.facebook.com/diana.v.vasileva

Живее в Сомоков, там е и хостингът на сайта му.

Той е неуспял програмист, превърнал се в безполезен работник по “Застраховане на качеството”, в “Мусала софт” работи за жалка заплата.

https://www.facebook.com/MusalaSoft/

Той е неонацистки футболен хулиган, което е типично за този тип хора.

#РазкрийтеЧуждестраннитеАгенти.

Харесайте ни и във фейсбук

https://facebook.com/bgnational.media/

Последвайте ни във Вайбер

https://invite.viber.com/?g2=AQBVsoM%2FGHqS3U%2FpQ%2BHiZ3Y0zCFKG7s32y5vzH9NZCKOB8zkICtmCZpNGb8Tw4N5&lang=en

Последвайте ни в телеграм

Вашето мнение?
+1
6
+1
3
+1
3
+1
0
+1
0
+1
0
Петър Баев
Петър Баевhttps://bgnational.media/
Разследващ журналистБивш съветник по националната сигурностПравителствени отношенияЕксперт по статистика и математика

ПОДОБНИ

НАЙ-НОВИ