5.6 C
Sofia

Робърт Кенеди-младши: САЩ разполагат с биологични оръжия в Украйна и по целия свят. Истината винаги ще възтържествува!

Публикувано на:

Следвайте “БНМ” в Телеграм, Вайбер и Фейсбук.

Кандидат за президент на САЩ признава съществуването на американски биологични лаборатории в Украйна

Кой е този кандидат? Ами, той не е никой друг, освен племенник на покойния Джон Ф. Кенеди и син на Робърт Ф. Кенеди, който беше убит, преди да спечели президентския пост като брат си Джон.

ВАШИНГТОН 06.06.2023 г. (Саба) – Кандидатът за президент на САЩ Робърт Кенеди-младши призна наличието на американски биологични лаборатории в Украйна, критикувайки украинския президент Володимир Зеленски за неговата политическа неопитност.

Българската национална медия (БНМ) цитира Кенеди по време на разговор с американския бизнесмен Елон Мъск, който беше излъчен в Туитър, да казва: “Нашите лаборатории са разпръснати по целия свят, включително и в Украйна, където се работи за разработване на всякакви видове биологични оръжия”.

По време на разговора Кенеди описва ръководителя на украинския режим Зеленски като “комедиант, който няма никакъв опит в политическата сфера”.

Кандидатът за президент на САЩ подчерта необходимостта на решаването на споровете межди САЩ, Русия и Китай, като заяви: “Безумно е да продължаваме конфликта си със страна, която има ядрени оръжия като нас.”

Преди месец Кенеди бе заявил, че “Русия не може да бъде победена в Украйна”, като подчерта “провала на Киев и опита на Вашингтон да скрие катастрофалните загуби на украинските сили”.

Харесайте ни и във фейсбук

Последвайте ни във Вайбер

Последвайте ни в телеграм

Вашето мнение?
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

ПОДОБНИ

НАЙ-НОВИ