8.8 C
Sofia

Терористичен акт срещу партийната централа на партия Възраждане от ГЕРБ и ПП/ДБ. “Коалицията на антибългарския терор”, опит за български майдан. #ДПС,ГЕРБ,ПП&ДБ.

Публикувано на:

Следвайте “БНМ” в Телеграм, Вайбер и Фейсбук.

Пише Блиц, очевидно привържениците на американските формации в парламента се стараят да провокират Майдан!

Извършено е посегателство срещу партийната централа на “Възраждане” в град София, на бул. “Христо Ботев” 111. Нанесени са материални щети чрез огромен камък, с който е счупено едно от стъклата, съобщават от пресцентъра на партията.

Въпросното стъкло е на единственото помещение, което има излаз към улица. То е било обект на посегателство и друг път, като след последното счупване е двойно подсилено. Вероятно заради това сега е счупено с огромен камък, който освен всичко е и намазан с червена боя.

Отправяни са и физически заплахи срещу членове на “Възраждане”, а заплахите за покушение и убийство към председателя на “Възраждане” – Костадин Костадинов, в последния месец зачестиха.

Очевидно привържениците на американските формации в парламента не само говорят, че искат Майдан, но и се стараят да го провокират и да обвинят “Възраждане” за това. Не са подготвени обаче, че целият български народ съвсем скоро ще се опълчи срещу колониалния американски режим и неговите марионетки.

Харесайте ни и във фейсбук

Последвайте ни във Вайбер

Последвайте ни в телеграм

Вашето мнение?
+1
5
+1
1
+1
0
+1
2
+1
0
+1
0
Валери Протогеров
Валери Протогеров
Магистър по международни отношения от университета в Бристол и Бакалавър по икономика от Братиславския университет. Гост-експерт в множество международни информационни сайтове. Специализирам в областта на геополитиката и икономическия процес при развиващите се държави.
Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

ПОДОБНИ

НАЙ-НОВИ