11.1 C
Sofia

Кирил Петков РАЗГРОМЕН! Урсула Лайнен побесня след изтичането на информация, че България е колония, иска главата му!

Публикувано на:

Следвайте “БНМ” в Телеграм, Вайбер и Фейсбук.

Само в БНМ! Урсула фон дер Лайен крещи и троши чаши в Европейската комисия, Киро тъпото неволно провали плана Глобалистите за подчиняване на българите благодарение на тъпотата си.

Екскузивно и само в БНМ, благодарение на добре запознати източници в кулоарите на Европейската комисия, пожелали анонимност, разбрахме че фон де Лайен не е могла да си сдържи нервите. Председателката първо хвърлила чашата си с кафе по секретаря си, след което се развикала че е “заобиколена от малоумници“. Това станало в петък сутринта, след като разбрала за изтеклите в четвъртък записи от събранието на ПП. На изтеклото събрание Кирил Петков и Асен Василев подробно описват предателските си намерения, включително тих преврат в службите чрез назначения одобрени от Американското посолство, и изпиране на мутрата Борисов.

Частта, която изкарала фон дер Лайен от нерви, била когато научила, че въпреки че била предупредила лично на Киро Тъпото да не я цитира, той казал по време на онлайн срещата:

Кирил Петков: “Днес имах разговор с Урсула, като ѝ зададох точно този въпрос – “ако ще има възможност за такова правителство, обещаваш ли да ни пуснеш”. Тя вика “за Шенген ви е много голям шансът, за еврозоната – трябва да го измислите как да заобиколите правилата, смисъл да влезете в рамките”. И аз казах “може ли да мислим за инфлация, която да е минус ефекта на Украйна” и тя ми вика “не ме цитирай, но ще се опитам да ти помогна”.

Поразена от свещената тъпота на Кирчо, Урсула придружила тирадата си с порой от цветущи белгийски псувни, като единственото което се разбрало, било “…за 20 години като гинеколожка не съм виждала такава т*па п*тка като Кирил Петков…”.

Остава да се види дали Урсула и останалите шефове на антибългарската коалиция ще хвърлят недоносчето ПП под автобуса, или пък ще се опитат да замажат положението пред заспалите българи за пореден път.

Харесайте ни и във фейсбук

Последвайте ни във Вайбер

Последвайте ни в телеграм

Вашето мнение?
+1
1
+1
0
+1
9
+1
0
+1
0
+1
0

ПОДОБНИ

НАЙ-НОВИ