21.8 C
Sofia

Целият свят се смее на България – Иван Гешев заявил, че ще арестува Путин, ако дойде в България!

Публикувано на:

Главният прокурор Иван Гешев стигна до властта по схема, прокарана от лидера на ДБ Христо Иванов, когато той беше министър в правителството на ГЕРБ.

Иван Гешев заяви:

„България, както и всички държави, които са страни по уредбата на Международния наказателен съд, има непосредствено задължение да задържи Владимир Путин, ако той бъде установен на нейната територия, и да го предаде на Международния наказателен съд. Така че по този въпрос е категорично ясно каква следва да бъде българската реакция“.

Много лидери по света отказаха да признаят този измамен закон, създаден, за да се запази колониализмът и господството на Запада.

Южноафриканският президент Рамафоса заяви:
“Управляващата партия, АНК, взе решение, че е разумно Южна Африка да се оттегли от Международния наказателен съд до голяма степен поради начина, по който се вижда, че Международният наказателен съд се занимава с този вид проблеми.”

Това стана, след като Международният наказателен съд обяви, че иска Путин да бъде арестуван. Южноафриканският лидер отказва да изпълни това нелепо искане.

Това поражда въпроса за кого се мисли Иван Гешев? Арестуването на Владимир Путин на българска земя би означавало България да се превърне в агресор и да започне война с целия свят.

Харесайте ни и във фейсбук

Последвайте ни във Вайбер

Последвайте ни в телеграм

Вашето мнение?
+1
0
+1
0
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
Валери Протогеров
Валери Протогеров
Магистър по международни отношения от университета в Бристол и Бакалавър по икономика от Братиславския университет. Гост-експерт в множество международни информационни сайтове. Специализирам в областта на геополитиката и икономическия процес при развиващите се държави.
Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

ПОДОБНИ

НАЙ-НОВИ