10 C
Sofia

Изтеклите документи на Пентагона. Как троловете унищожиха ЦРУ, огромен скандал в Пентагона.

Публикувано на:

Цялата тази статия може да изглежда като шега, но всичко написано тук се основава на реалната ситуация. Първо, ще разгледаме какво всъщност се е случило, а след това какво се съдържа в изтеклите документи на Пентагона и какво символизират те.

И така, най-забавното в цялата ситуация е, че меметата на чернокожи гейове, които си клатят задниците, сринаха Пентагона. Отново, това може да ви се стори като шега, но колкото и нелепо да звучи това твърдение, то е вярно. А ЦРУ и Пентагонът бяха превърнати в посмешище.


                                                                                                                                                                Първоначалното изтичане на информация беше съобщено месеци преди да стане популарно на сървър на Discord (платформа за социални медии). След като потребителите разбраха какво е то, то беше споделено наоколо и стана популарно. Сървърът се наричаше “Thug shaker central”, а какво е Thug shaker (тъг шейкер)? Това е популарно меме, в който предимно гейове от афроамерикански произход клатят задниците си и участват в гей порно.

По-младото поколение го иронизира и го превърна в забавна шега. Сървърът съществуваше като общност, където се правеха такива мемета/смешки и именно там изтекоха тайните файлове на Пентагона. Оказва се, че чернокожи гейове, които си клатят задниците, са унищожили ЦРУ и Пентагона.

Новината се разпространява навсякъде и всички новинарски канали на Запад съобщават за “тъг шейкер”. ЦРУ и Пентагонът инвестират в това как тайните им файлове са се озовали на сървър за черни мъже, които клатят задниците си.

Доста комично е, че Америка, най-голямата суперсила в света, прекарва времето си в гледане на черно гей порно, за да разследва как са изтекли секретните им документи.

Можете ли да си представите? Били сте наети от ЦРУ, като сериозен агент, единствено и само, за да трябва да гледате как някакви задници се клатят по 8 часа на ден.

И така, сега да преминем към изтичането на информация, какво съдържаше то?

Ами, първо, то показа, че Америка шпионира всички свои съюзници и ги използва като колонии. Южна Корея изрази силен гняв, че САЩ са взели военното им оборудване и са го изпратили в Украйна, без да имат разрешението на Южна Корея за това.

Изтичането на информация също така изразяваше мнение, че контранастъплението на Украйна вероятно ще бъде неуспешно, което разгневи Зеленски и го накара да промени тактиката. Подобно публично изтичане на информация показа, че САЩ знаят, че Украйна не може да спечели, и използват тази война, за да се бият до последния украинец. Украйна е просто поредната колония за тяхното световно господство.

Документите показаха също, че офицери от НАТО са там на място и помагат на Украйна – факт, който преди това Западът отричаше.

Най-вредното изтичане на информация обаче беше информацията за американските агенти по цял свят, които се занимават с шпионаж.

Документите включваха имената и местонахождението на тези агенти, като потребителите на форуми като 4chan и тъг шейкер общности са проследили тези агенти, което улеснява правителствата да ги хванат и преследват.

Америка има агенти по целия свят, които се опитват да унищожат държавите. А тези изтичания са полезни за спирането на глобалното западно бяло превъзходство.

Харесайте ни и във фейсбук

Последвайте ни във Вайбер

Последвайте ни в телеграм

Вашето мнение?
+1
3
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ПОДОБНИ

НАЙ-НОВИ