8.6 C
Sofia

Как неонацисти и проститутки превзеха българския шоубизнес. (Сървайвър)

Публикувано на:

Още в началото на излъчването на това пошло предаване сървайвър БНМ ви съобщи за неонацистката Ермина Боянова Расате. На една от снимките се вижда, как тя държи знаме със свастика от Третият Райх. На други държи немски военни знамена и носи знака на нео-нацисткият батальон Азов. От активното ѝ участие в пропагандните клипове на баща ѝ – Боян Расате, може да предположим че идеологията ѝ съвпада с неговата – интернационален нео-нацизъм, и идеологията за превъзходство на бялата западна раса.

Освен неонацисти обаче, предаването поставя на преден план и леки жени. Името на тая е печално известна с това, че продава свои голи снимки и извратени секс клипове в популярната интернет платформа за сексуални извратеняци “Онлифенс”. От тази платформа могат да се правят хиляди левове и малодушните развратни жени избират лесния, но срамен път. Още по-забавното е, че тя напусна предаването заради „хигиенни причини”, докато като се вземе предвид с колко мръсни развратени мъже е спала, то тя е ходещата зараза.

Последвайте ни в телеграм

Харесайте ни и във фейсбук

Вашето мнение?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Валери Протогеров
Валери Протогеров
Магистър по международни отношения от университета в Бристол и Бакалавър по икономика от Братиславския университет. Гост-експерт в множество международни информационни сайтове. Специализирам в областта на геополитиката и икономическия процес при развиващите се държави.

ПОДОБНИ

НАЙ-НОВИ