18.8 C
Sofia

“Американският Чернобил” Защо никой не говори за това как Америка е най-корумпираната държава в света?

Публикувано на:

Чували ли сте за Охайо? Чували ли сте новини наскоро оттам? Е? А знаете ли, че в Америка имаха своя собствена мини-авария подобна на Чернобил, с тази разлика, че токсичността и размера на зоната не са толкова големи. Реакцията и опитът за прикриване на случилото се от правителството на САЩ са много по-лоши от това, което беше в Чернобил.

Сега, нека обсъдим първо какво се случи в Чернобил. Прикриването на Чернобил от правителството на СССР беше направено така да се каже с отбранителна цел –  ако западът установи, че е настъпила такава катастрофа, това може да доведе до нашествие. Тази инвазия щеше да струва живота на десетки милиони, ако не и на цялата планета, така че прикриването имаше своя смисъл.

И дори да имаше за кратък период прикриване, то всички граждани бяха евакуирани и правителството пое ПЪЛНАТА отговорност за справяне със ситуацията в Америка. А докато до ден днешен районът покрай Чернобил се счита за опасен, то в Охайо историята е друга.

В Америка случилото се е точно обратното, няма заплаха за инвазия и инцидентът е публично достъпен, но въпреки това правителството и медиите са избрали да го прикрият, сякаш не трябва да бъде заглавие номер 1 във всяка новинарска агенция.

Линк към клипа тук

Инцидентът е станал на трети февруари, влак, превозващ животозастрашаващи опасни химически материали, е дерайлирал от релсите и е катастрофирал.  Извършено е контролирано изпускане на химикалите във влака, което е довело до отделяне в почвата, въздуха и околните райони.

Америка е най-корумпираната нация на планетата, но разликата тук е, че е законно, ако сте достатъчно богат, така че Америка не се класира високо в нито един списък с корупция, защото е буквално ЗАКОННА. Нарича се „лобиране“, когато корпорациите плащат милиарди всяка година на държавни служители, за да приемат закони, които са в тяхна полза.

Хората като Нанси Пелоси, които приемат закони и имат контрола върху тези закони преди да бъдат приети, и които могат да повлияят на икономиката, имат по този начин информацията и знаят кои акции ще се покачат и кои ще паднат. Семейството й е натрупало огромно богатство от това.

Как това се свързва с инцидента? Компанията, отговорна за това произшествие е похарчила милиони през последните години в лобиране за предотвратяване на регулации. Възможни са били наредби, които биха спрели това, имало е и хора, които са предупреждавали от години, че това ще се случи, но правителството ги е репресирало, защото са били подкупени да го направят.

7 семдмици преди инцидента

Това е Америка, това е законно, в нормалната държава за това се лежи в затвора, но в Америка корупцията е ЗАКОННА.

Когато синдикатите и железопътните работници планираха да стачкуват, големите корпорации се намесиха и платиха на конгреса и на Джо Байдън и какво стана? Джо Байдън се втурна и ПРИНУДИ правителството да спре стачка. Тази страна нарича себе си „Свободна нация“ и въпреки че се случва всичко това, почти никой не знае за това.

Няколко онлайн статии, няколко групови чатове в интернет и това е, ето как западът манипулира всички да си мислят, че е свободно демократично общество, чрез промиване на мозъци. 

Правителството дори изпрати платени „учени“, за да тестват и да кажат на всички, че е безопасно да се върнат. Сдруженията, които са направили тези тестове, са платени от същите организации, които причиняват това. Разбира се, те ще кажат това.

СССР е критикуван от необразовани паразити, промити мозъци от запада, но СССР казаха ли на хората си просто да се върнат в Чернобил? Не! Те бяха евакуирани, а в свободния демократичен запад гражданите или са принудени да се върнат и да умрат, или да останат без дом и да умрат на улицата с децата си. Голям избор!

Отговорниците дори платиха 25 000 долара! Населението на града в близост до инцидента е 5000 жители, което прави по 5 долара за всеки човек! Америка третира гражданите си като добитък, обижда ги.

Те казаха на гражданите, че е безопасно, докато децата се събуждат през нощта, крещящи без дъх, рибите, кучетата, котките и всички животни умират. Пилетата снасят замърсени яйца и правителството каза на всички, че е безопасно.

Най-високопоставеният служител, който присъства, за да повиши осведомеността, беше Доналд Тръмп, докато Байдън беше на обиколка в Украйна и изпращаше пари и оръжия за войни, неговите граждани гладуваха, бяха отровени и умираха без помощ.

Това е Америка.

Последвайте ни в телеграм

Харесайте ни и във фейсбук

Вашето мнение?
+1
2
+1
3
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0

ПОДОБНИ

НАЙ-НОВИ