23.8 C
Sofia

Поредната схема на ДБ – генератори за Украйна, ама надали!

Публикувано на:

Украинци препродават дарени генератори от България

Екипът на БНМ се натъкна на интересни обяви в украинския OLX. Десетки електрогенератори с произход България се продават на двойна и тройна цена от пазарната тук. Това се случва след дарителски кампании на състрадателни българи за мръзнещите във войната на Зеленски украински граждани, на които бяха дарени топли дрехи, храни и генератори.

Става дума за нечовешко печалбарство на гърба на невинни граждани. Терористичната украинска държава работи заедно с корумпираните структури в България – изглежда, че и нашият политически “елит” припечелва от тези мръсни сделки.

Сдобихме се със съмнителна фактура за покупко-продажба на генератор на стойност 3 000 лева, въпреки че в Украйна те се продават за 800 лева. Още по-съмнително е, че дори не е описана марка и модел на продукта. Кой печели от тези незаконни сделки?

Последвайте ни в телеграм

https://t.me/bnm_bg

Харесайте ни и във фейсбук

https://facebook.com/bgnational.media/

Вашето мнение?
+1
2
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
Валери Протогеров
Валери Протогеров
Магистър по международни отношения от университета в Бристол и Бакалавър по икономика от Братиславския университет. Гост-експерт в множество международни информационни сайтове. Специализирам в областта на геополитиката и икономическия процес при развиващите се държави.

ПОДОБНИ

НАЙ-НОВИ