7.1 C
Sofia

Опит за политическо убийство срещу народен представител от партия Възраждане.

Публикувано на:

Опит за покушение над депутат на Възраждане от герберски син.

Вчера, на път за дома си, депутата на ПП Възраждане г-н Таслаков бе нападнат от сина на бившия гербаджийският кмет на община Стамболийски от ГЕРБ, който Възраждане изобличи в корупция. Въпросният син – лицето Иван Белишки е познат терорист от нацисткото формирование “Азов”, който се радва на опеката на корумпираната ни държава.

Таслаков заяви, че е получавал заплахи на лично съобщение във фейсбук от сина на гербаджийския кмет и е подал сигнал до полицията, но те не са се задействали. Каза, че е бил нападнат от лицето и преди това, като също е бил подал и сигнал, но полицията отново не се е активизирала. Лицето дори заявило, че знае къде живее депутатът на Възраждане.

Нападението от вчера е най-фрапантното. На път за дома си, Таслаков е бил конфронтиран от атентатора, но той е успял да му окаже физическа съпротива и герберското синче му е извадило пистолет. Таслаков не му се е дал и след кратко спречкване стигнали до населено място, където призивът на Таслаков някой да се обади на полицията сплашва атентатора и той хукнал да бяга.

Надяваме се полицейските служби да се захванат със случая и на този опит за политическа екзекуция и да се отговори подобаващо.

Последвайте ни в телеграм

https://t.me/bnm_bg

Харесайте ни и във фейсбук

https://facebook.com/bgnational.media/

Вашето мнение?
+1
3
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

ПОДОБНИ

НАЙ-НОВИ