19.8 C
Sofia

Двоен стандарт – Христо Грозев чуждестранен агент защитаван от правителството, докато западът отвлича невинни българи

Публикувано на:

Да започнем с първия случай, Иван Тилев. Той е невинен българин, роден в Пазарджик, а единствената му вина е, че е жертва на измама. Но той беше отнет насила от семейството си и изпратен в Германия от корумпираните политици и система в България. Тази система е част от западния модел, най-корумпираното общество в историята. Случаят с Иван Тилев показа на всеки българин, че ние наистина сме колония на запада и сме третирани като обикновени роби, които служат на тяхно разположение.

Иван Тилев, кандидатства за работа, работа в официален одобрен от Запада сайт, където работодатели набират работници. Кандидатства в западна фирма, която работи в България, нищо необичайно в работата му, само отговаря на обаждания. Няколко години по-късно обаче собствениците изчезват и г-н Тилев е арестуван при опит да поднови паспорта си.

Оказа се, че това е фантомна компания, която мами хората. Кои са западняците отговорни за това? Така и не бяха открити, кой пое вината? Невинни българи, които бяха измамени без тяхно знание и отведени против волята им в чужда западна държава без никакъв контакт със семействата си, за да гният в затвора години наред.

Колко политически партии застанаха зад г-н Тилев? БСП? ГЕРБ? ПП? Никой от тях. Семейството му няма връзка с него от месеци, никой не знае къде е и какво се е случило, жив или мъртъв, пълно медийно затъмнение и нулев интерес от българските власти.

Когато западът иска да злоупотребява с нас, техните слуги, корумпираната западна колония, наречена българско правителство, прави каквото им се каже.

Това е в противоположност на следващия пример.

Христо Грозев, роден в Пловдив чуждестранен агент, работещ за западните тайни служби. Той прекара времето си в придобиване на огромно богатство в медийната индустрия, което беше осигурено от западните си босове. Той е медиен магнат, но е представян като обикновен журналист.

По време на кариерата си, той е бил фигура в разпространението на дезинформация и фалшиви новини срещу незападни страни. Той разпространява западната пропаганда по целия свят и особено на Балканите и в Източна Европа. Това хвана окото на много държави и той е издирван във всяка нормална цивилизована незападна нация на планетата.

Но когато престъпник и чуждестранен агент като него е издирван от незападни държави, корумпираното прозападно поробено българско правителство има други планове. Те са готови да рискуват война, за да го защитят и отказват да го предадат на руските власти, за да бъде арестуван за престъпленията му. Дори партии като БСП, излизащи със силна подкрепа за Грозев, партия, която симулира, че е пробългарска и приятелска с Русия, но всеки може да види, че са обратното.

Всъщност единствената партия, която зае нормална позиция по въпроса, бяха Възраждане и Костадин Костадинов, но не защото искат да пратят Грозев в Русия. Мотивите им са, че Грозев трябва да бъде арестуван от българските власти и съден като чужд агент, което е правилната мотивация, която всеки нормален българин трябва да има.

Кога ще живеем в нормална държава? Страна без западна корупция, поробване и малтретиране?

Последвайте ни в телеграм

https://t.me/bnm_bg

Харесайте ни и във фейсбук

https://facebook.com/bgnational.media/

Вашето мнение?
+1
7
+1
2
+1
1
+1
3
+1
0
+1
0

ПОДОБНИ

НАЙ-НОВИ