13.8 C
Sofia

България 33 години под западно влияние – нация, пристрастена към наркотиците, педофилията и деградиращото общество.

Публикувано на:

Все по-често ставаме свидетели на открито продаване на наркотици на малолетни, както и полови контакти между пълнолетни наркодилъри и малолетните им (под 14 годишни) жертви.

Това се случва посред бял ден в самата столица.

Най-често се случва в суб-културата на „алт“ момичетата и на местата където най-често ходят – пред Народен Театър, градинката на Кристал и барове като Стърлинг.

Това е така, защото това са предимно момичета от дисфункционални семейства, с липсващи бащи, с майки алкохолички.
Тези деца са оставени на произвола, без родители, които да ги пазят или да ги научат те самите да се пазят.

Случва се и много често в музикалните среди.

Характерно за алт момичетата е че имат проблем с алкохола от 11-12 годишна възраст, употребяват тежки наркотици и винаги имат специфичния вид – оцветена коса, с прическа с бретон и много пиърсинги, както и се свръх-сексуализират в интернет и ползват тежки разкрасяващи филтри, които и да ги карат да изглеждат по-възрастни

Освен това, често имат тежки психически отклонения, като: гранично разстройство на личността, телесна дисморфия, психотична депресия и злокачествен нарцисизъм.

Трите основни начина на запознанства

  1. На някое от изброените горе места педофилът-дилър доближава жертвата си и предлага безплатни наркотици – трева, хапове или алкохол и директно ги кани да отидат към тях.
    Малолетните алт момичета, с липсващи бащи, не са способни да осмислят напълно случващото се и да се защитят, и стават жертва на педофили-наркодилъри с генитален херпес.
    Обикновено имат уж ироничен неподдържан хипстърски вид, но реално е неиронично поддържан, защото употребата на наркотици и липсата на пари заради липса на реална работа, водят до този вид.

2. Втория начин за запознанства, който често е в синергия с първия, е в интернет. Често се забелязва при профили на мъже, които ползват тежки разкрасяващи филтри, за да замаскират възрастта си, както и създават специално насочен към малолетни характер.
Такъв характер е писане на астрология, треторазрядна поезия и new age духовност – аури, чакри, енергии и т.н.
Аудиторията на такива онлайн персони са обикновено момичета от 12 до 14 годишна възраст, които са впечатлени от познанията по астрология на дадения онлайн сексуален хищник.
От там хищника лесно установява контакт с жертвата си и уговаря среща на живо, което води обратно до точка 1.

3. Трети, често срещан начин на срещане на педофили-дилъри и малолетните им жертви са музикалните представления.
Отново става предимно с алт момичета, които нямат бащи и не са отгледани от никой.
Типично за алт момичетата е, че имат крайно-западни политически виждания, защото заради липса на баща няма и кой да ги защити от БЗП пропагандата, която залива интернет.
Музикантите педофил-дилъри използват това и често се представят като мъже феминистки и позират с розови фланелки „Нито Една Повече”, докато в същото време след концертите си, се забиват с малолетни и им дават алкохол, трева и хапове.

Цикъла на насилието

За жалост жертвите често прерастват в хищници с времето, травмата ги променя завинаги.

Това най-добре може да се види във фейсбук групи като “Girls Under Quarantine”.

Това е известна огромна фейсбук група, предимно за жени от тази, същата, токсична суб-култура.

В групата виреят предимно вече възрастни жени (над 22 годишни), които заради годините наркомания и алкохолизъм с педофили, са се състарили и съсипали физически и психически, и изглеждат на 45.

Тези жени, чиито живот вече е тотално провален от всичко, на което досега са били изложени – нарко-педофилия, липсата на баща, тежкото пиене, вълните от западна феминистка пропаганда, сега вече са се превърнали в съвършено патологични и токсични личности, които имат само две цели в живота си:

  1. Да завлекат следващото поколение малки момичета (които презират защото им завиждат за младостта)
  2. Да правят мръсно на мъжете, които обвиняват колективно за травмите, които са им нанесени от нарко-педофилите, както и презират мъжете за това, че вече не ги заглеждат заради съсипания им външен вид и напреднала възраст.

Тези жени често водят непълнолетните си и понякога малолетни приятелки на купони където се пие и се взимат наркотици, и ги хвърлят в „челюстите на лъва“, а след това извършват постоянен “virtue signaling” в интернет с постове как са против големите възрастови разлики, въпреки че не биха искали нищо повече от това да видят някое младо момиче да бъде съсипано като самите тях, затова и точно тези лелки въвеждат младите момичета в дегенеращината с пълна сила.

Другата основна цел на тази тяхна група е постоянно да изфабрикуват фалшиви обвинения срещу случайни мъже, които мразят, или защото някой мъж е посмял да отстои здравословни граници или защото просто не ги заглежда вече, защото приличат на бездомни наркоманки на хероин.

Характерно за тези вече състарени „алт момичета“ е свръх-тежката употреба на филтри, абсолютната парализираща телесна дисморфия и неспособност да се погледнат в огледалото.

Най-големият им страх е, някой да им направи снимка без филтри, затова някои от тях спират въобще да излизат от тях и заживяват изцяло фалшив онлайн живот.

Това са много-поколенческите последици от нарко-педофилията, която днес в нашата столица е излязла напълно извън контрол.

Държавата трябва незабавно да започне да патрулира всички места на които се събират дегенерати и да започне да ги преджобва за наркотици, както и да проверява колко годишни са събеседниците им там.

Също така трябва държавата да задължи родителите да започнат да изпълняват родителските си задължения и да се ограничи достъпа до интернет на младите момичета, за тяхно добро.

Последвайте ни в телеграм

https://t.me/bnm_bg

Харесайте ни и във фейсбук

https://facebook.com/bgnational.media/

Вашето мнение?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
Валери Протогеров
Валери Протогеров
Магистър по международни отношения от университета в Бристол и Бакалавър по икономика от Братиславския университет. Гост-експерт в множество международни информационни сайтове. Специализирам в областта на геополитиката и икономическия процес при развиващите се държави.

ПОДОБНИ

НАЙ-НОВИ