21.1 C
Sofia

Европейският съюз – Има ли план да се замени българското население с лабораторни бебета?

Публикувано на:

В западните страни членки на Европейския съюз има проект за създаване на изкуствени бебета. Проектът предполага, че ще бъде използван в страни като България за създаване на изкуствени лабораторни бебета, за да се увеличи населението на България.

Това предизвика неодобрение в социалните мрежи, тъй като се разглеждаше като нашествие на западняци, които искат да заменят българското население със собствени изкуствени гени, в социалните мрежи бяха изразени много негативни реакции, които наричаха това нехуманно и поставяха под въпрос дали бебетата някога ще бъдат хора и дали ще имат душа.

„EctoLife” е научна концепция за възпроизвеждане, създадена от немския продуцент, режисьор и молекулярен биолог Хашем Ал-Гайли.

“Във видеото, което се превърна в сензация в средите за популярна наука, биологът споделя с нас един изглед в бъдещето, в което демографската криза вече няма да бъде проблем – стига да сме готови да приемем да живеем с изкуствени деца.

Биологът е познат на интересуващите се от последните новости в науката със своите достоверни видео продукции, които създава внимателно след консултации с множество авторитети в засегнатите сфери. С други думи, не гледаме холивудска продукция, а издържан научен труд.”

Какво мислите? Концепцията твърде нечовешка ли е – дали западняците не са готови да създадат всевъзможни умопомрачителни проекти само и само, за да може нищо да не се случва по естествен път?

Последвайте ни в телеграм

https://t.me/bnm_bg

Харесайте ни и във фейсбук

https://facebook.com/bgnational.media/

Вашето мнение?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
Валери Протогеров
Валери Протогеров
Магистър по международни отношения от университета в Бристол и Бакалавър по икономика от Братиславския университет. Гост-експерт в множество международни информационни сайтове. Специализирам в областта на геополитиката и икономическия процес при развиващите се държави.

ПОДОБНИ

НАЙ-НОВИ