10.3 C
Sofia

Урсула Лайен без да иска разкри истината за Украйна – над 100 000 загинали украински военни, а не 10 000!

Публикувано на:

Истината се разкри случайно!


Урсула фон Дер Лайен изтри видео съобщение от Туитър профила си, в което говори за повече от 100,000 военни жертви от украинска страна от началото на военната операция.

Европейската комисия засега не е дала обяснение за това.


Това идва като шок, тъй като западната пропаганда и фалшивите новини омаловажават украинските жертви. Ако повярваме на лъжите им, украинската армия има само 1 жертва.

Това беше много сериозен пропуск на Урсула, защото унищожава пропагандата на фалшивите новини, която те прокарваха за минимални загуби на украинската армия. Това осветлява по-реалистичните цифри, че украинската армия е понесла огромни загуби.

Европейската комисия побърза напълно да изреже и редактира видеото, но то вече беше запазено и милиони хора го видяха. Публикувано е и в големи западни новинарски сайтове, секцията за коментари беше възмутена, че тези реални статистики са цензурирани. Много коментари също обвиняваха Запада за тези жертви и призоваваха за спиране на войната, причинена от западния бял империализъм.

Последвайте ни в телеграм

https://t.me/bnm_bg

Харесайте ни и във фейсбук

https://facebook.com/bgnational.media/

Вашето мнение?
+1
7
+1
1
+1
1
+1
2
+1
0
+1
0
Валери Протогеров
Валери Протогеров
Магистър по международни отношения от университета в Бристол и Бакалавър по икономика от Братиславския университет. Гост-експерт в множество международни информационни сайтове. Специализирам в областта на геополитиката и икономическия процес при развиващите се държави.

ПОДОБНИ

НАЙ-НОВИ