11.5 C
Sofia

Шарлатанската дъщеря на олигарх, Сърнела Воденичарова, крие самоличността си, за да заблуди хората

Публикувано на:

Сърнела Воденичарова е деец от дисидентските политически движения в България. Поне така се представяше като човек, който се бори за обикновения гражданин без никакви задни мисли. Въпреки това, поведението й през последните години, когато тя събра последователи в социалните мрежи и се намираше в светлината на прожекторите, беше много противоречиво.

Тя изглежда има скрит мотив. Не е много обичайно в българския политически живот, но съществува от хиляди години и се нарича „контролирана опозиция“. Това е практиката за използване на агенти в определени организации и движения с цел проникването в тях и унищожаването им. Начинът, по който тя действа и информацията, която BNM е намерила за нейния личен живот и семейство, потвърждават това.

Тя има много последователи в социалните медии, но в реалния живот има само малка банда размирници. Най-известният случай напоследък, който идва на ум, е, когато се опитаха да отвлекат антикорупционните правителствени протести през първите месеци на 2022 г. Тя и нейната банда искаха да накарат всички в протестите да изглеждат лоши. Във връзка с това предоставиха на медийни групи, притежавани от олигарси, като BTV например, кадри, за да накарат протестиращите да изглеждат лоши и да създадат проблеми на протестите.

Разбрахме доста интересна информация за Сърнела Воденичарова. Оказва се, че тя не е случаен човек, за когото се представя, а наистина е дъщеря на мръсен олигарх, който забогатя, докато средният българин гладуваше през 90-те. Тя идва от семейство с мръсни пари, затова дори не се нуждае от редовна работа. Оказа се, че тя е дъщеря на мултимилионери.

Баща й Карамфил Димитров Воденичаров е сенчест олигарх, който притежава хотели и други бизнеси за десетки милиони, има милиони в банковите си сметки и несметно количество имущество, което го прави един от най-богатите хора в България.

Това прави и дъщеря му Сърнела Воденичарова една от най-богатите българки. Учудващо е как така дъщерята на мръсен олигарх става лицето на правосъдието? BNM вижда като действие от сцена, как тя играе агента, за да унищожи всякаква реална опозиция срещу корумпирани служители като баща й. Няма как да оправим България, когато хора като нея действат активно, за да унищожат всякакви движения, които се опитват да се борят за справедливост. Тя защитава богатството си с това.

Ето текст, споделен в социалните мрежи за нея, на който БНМ попадна:

“СЪРБЕЛА-НЕПОЛИТИК-ВОДЕНИЧАРОВА

Но всъщност тя действа умело и хлъзгаво точно като един добър политик.

ХЪРЛОК МЕЖДУНАРОДНА КОРПОРАЦИЯ и Мария Георгиева Стефанова с ЕГН 370413**** стават съдружници в дружеството СЕЛ-15 ООД.

ХЪРЛОК МЕЖДУНАРОДНА КОРПОРАЦИЯ е дружество регистрирано на Британските Вирджински острови и е представлявано в България от Стоян Христов Гешев с ЕГН 551205****

СЕЛ-15 е с капитал 5000 лв, но е едноличен собственик на други две дружества – ДРТ БЪЛГАРИЯ 1 ЕАД, което е с капитал 110 000 лв към 2008 г и ДРТ БЪЛГАРИЯ ЕАД с капитал 8694000 лв към 2009 г.

През 2010 г, собственик на дружеството СЕЛ-15, става руският гражданин Людмила Владимировна Лаврова.

През 2011 г, ДРТ БЪЛГАРИЯ ” ЕАД става собственост на ФОНДАЦИЯ “ДРТ”, ЛИХТЕНЩАЙН

През 2012 г, ДРТ БЪЛГАРИЯ 1″ ЕАД става собственост на ФОНДАЦИЯ “ДРТ”, ЛИХТЕНЩАЙН

СЕЛ-15, ДРТ БЪЛГАРИЯ 1 и ДРТ БЪЛГАРИЯ се управляват от СТОЯН ХРИСТОВ ГЕШЕВ. ДРТ БЪЛГАРИЯ ЕАД притежава 5-звезден хотелски балнеокомплекс “Свети Спас” гр. Велинград.

Като седалище на всички тези фирми (и други свързани) е посочен адреса София, ул. Тодор Каблешков № 55, вх. А, ап. 7.

А в борда на директорите на ДРТ-тата е посочено лицето Карамфил Димитров Воденичаров до 2017 година.

Искам да ви запозная и с малко от историята на още една фирма – ЕРТИОС ЕООД.

ЕРТИОС ЕООД, която е регистрирана на адрес София, ул. Тодор Каблешков № 55, вх. А, ет. 7 До 2019 г, собственик на фирма ЕРТИОС ЕООД е СЪРНЕЛА КАРАМФИЛОВА ВОДЕНИЧАРОВА

Моля, нека г-жата НЕполитик СЪРНЕЛА КАРАМФИЛОВА ВОДЕНИЧАРОВА да обясни връзката си с Карамфил Димитров Воденичаров, връзките си с офшорните компании и целия обръч от фирми около хотел “Свети Спас” гр. Велинград.

Мисля, че едни държавни институции, биха били силно заинтересовани от НЕполитика Сърнела Воденичарова.”

Последвайте ни в телеграм

https://t.me/bnm_bg

Харесайте ни и във фейсбук

https://facebook.com/bgnational.media/

Вашето мнение?
+1
53
+1
2
+1
9
+1
4
+1
11
+1
0
Петър Баев
Петър Баевhttps://bgnational.media/
Разследващ журналистБивш съветник по националната сигурностПравителствени отношенияЕксперт по статистика и математика
Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

ПОДОБНИ

НАЙ-НОВИ