16.8 C
Sofia

6 партии гласуваха в защита на нелегалните имигранти, само 2 дни след като граничар беше убит от нелегални имигранти.

Публикувано на:

Национален Позор! Два дни след като български граничар беше брутално убит от нелегален имигрант, почти всички партии в парламента гласуваха в защита на убиеца.

Български граничен полицай бе застрелян при стрелба срещу граничен наряд в района на Голям Дервент до Елхово.  Стрелбата е била открита около 20,35 часа в понеделник срещу смесен граничен патрул, в който са участвали убитият граничен полицай и български военен.  Военният се е изтеглил и не е пострадал, докато граничният полицай е бил убит на мястото.

Само два дни по-късно, антибългарската коалиция от ГЕРБ-ПП-ДПС-БСП-ДБ-БВ направи немислимото – гласува закон, който ще защити нелегалния имигрант, убил българския полицай.

Този закон “защитава от ксенофобски или расистки нападки”. Тоест, всяка критика или негативни коментари към такива престъпници ще бъдат преследвани и наказвани от закона.  Докато убиецът се разхожда на свобода, ние българите не можем да го критикуваме, иначе ще лежим в затвора.

Това е подигравка спрямо българския гражданин. Полицаите и граничните патрули, които се опитват да си вършат работата, са подложени на разстрел, а корумпираните полицаи и депутати се разхождат на свобода.

Единствената партия, която се противопостави на този закон и застана на страната на България, беше „Въраждане“. Тя изглежда е единствената партия, която не е корумпирана и всъщност защитава българите.  Те поискаха да бъде възложено на армията да защитава България, защото на границата има леко въоръжение и незащитени хора, но това искане беше пренебрегнато.

Защо изглежда, че само една партия в парламента – „Възраждане“ действа в интерес на България?

Последвайте ни в телеграм

https://t.me/bnm_bg

Харесайте ни и във фейсбук

https://facebook.com/bgnational.media/

Вашето мнение?
+1
4
+1
1
+1
0
+1
2
+1
1
+1
1
Валери Протогеров
Валери Протогеров
Магистър по международни отношения от университета в Бристол и Бакалавър по икономика от Братиславския университет. Гост-експерт в множество международни информационни сайтове. Специализирам в областта на геополитиката и икономическия процес при развиващите се държави.

ПОДОБНИ

НАЙ-НОВИ