9.7 C
Sofia

Коалиция ГЕРБ-ДБ-ПП-ДПС ще изпрати още оръжия за Украйна, Възраждане организира протест!

Публикувано на:

На 03.11.2022г., НС ще се гласува за даване на оръжия за Украйна. Партия ,,Възраждане” призовава всички на протест на 03.11.2022г. ( четвъртък) от 8 часа сутринта пред народното събрание. Протестът е под надслов ,,Не на войната”!

Вече стана ясно, че България е изнесла оръжия за 1 милиард евро в посока Украйна. С това си сериозно въвличане на страната ни в конфликта, управниците ни са ни превърнали в основен враг на Русия. На Русия няма да ѝ остане друг избор освен по някакъв начин да се опита да спре износа на толкова много оръжие от България за Украйна. Точно това и целят с провокацията си американските пионки в страната ни.

Верните поданици на Вашингтон провеждат провокация след провокация срещу Русия – износът на оръжие, изгонването на дипломатите, отказ за подновяване на договорите ни и така нататък. Всеки ответен отговор на Москва срещу българските провокации после се изопачава като доказателство, че Русия е враг на българския народ и ние живеем в някаква илюзия, че те ни считат за братя, както ние ги считаме.

Представете си, че утре Албания вземе да въоръжава албанците в Македония, за да се отцепят. Каква би била адекватната българска реакция? Да покажем и ние сила, да изпратим по-добри оръжия. Това и се случи по време на събитията в Македония преди 20 години – пратихме танкове на братята ни македонци. Ако тази лудост с въвличането на България в чужди конфликти продължи, няма да има връщане назад и ще сме останали без никакъв избор. Затова трябва да спрем плана им за натовски поход в Русия по подобие на нацисткия план Барбароса и нито един българин да не стане жертва нито на сблъсъци на руска, нито на украинска земя, нито пък на бомбардировки като тази на София през Втората световна война. От нас зависи да предотвратим повторение на трагедията. За мир.

БНМ призовава президента Радев, който се е доказал като един от здравомислещите хора във властта също да се включи в протеста против въвличането на България във войната. Вярваме, че разумът може да надделее ако покажем съпротива на плановете им.

Последвайте ни в телеграм

https://t.me/bnm_bg

Харесайте ни и във фейсбук

https://facebook.com/bgnational.media/

Вашето мнение?
+1
14
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Валери Протогеров
Валери Протогеров
Магистър по международни отношения от университета в Бристол и Бакалавър по икономика от Братиславския университет. Гост-експерт в множество международни информационни сайтове. Специализирам в областта на геополитиката и икономическия процес при развиващите се държави.

ПОДОБНИ

НАЙ-НОВИ