1.8 C
Sofia

Българският “Джордж Флойд”, полицейска репресия във Варна срещу възрастен артист

Публикувано на:

Нов клип беше пуснат във фейсбук от кандитат депутат от партия Възраждане. Видеото показва как възрастен човек е “репресиран” от полицията. Причината за този арест е защото възрастният човек свирил на инструмент в центъра на града и че не е носил документи за самоличност със себе си.

Кандидат депутат от листите на Възраждане в град Варна Светослав Йорданов казва: “Бойковите полицаи още сега започнаха с репресиите”. Това изглежда е новата норма под ръководството на ГЕРБ-ПП-ДБ. Из България се налага полицейска бруталност по западен модел.

Хората в социалните мрежи наричат ​​тази жертва “българския Джордж Флойд”. БНМ иска да напомни на всички читатели, че полицейската бруталност на запад е ежедневие, където бездомни хора биват бити и арестувани, защото спят на улицата.

Последвайте ни в телеграм

https://t.me/bnm_bg

Харесайте ни и във фейсбук

https://facebook.com/bgnational.media/

Вашето мнение?
+1
3
+1
0
+1
0
+1
2
+1
0
+1
1
Валери Протогеров
Валери Протогеров
Магистър по международни отношения от университета в Бристол и Бакалавър по икономика от Братиславския университет. Гост-експерт в множество международни информационни сайтове. Специализирам в областта на геополитиката и икономическия процес при развиващите се държави.

ПОДОБНИ

НАЙ-НОВИ