5.6 C
Sofia

(ВИДЕО) Подкупен ром заплаши Костадин Костадинов

Публикувано на:

Подкупен ром на име Петко Петков заплаши народния представител и партиен лидер Костадин Костадинов.  Местоположението на Петко Петков във фейсбук е зададено като „Украйна“ и има украински знамена в своя профил. След направено разследване, ние проследихме неговия произход до ромско домакинство в  град Стара Загора.

Местоположението „Украйна“ в неговия профил е лъжа.  В цялото видео той се бута и натиска в Костадин Костадинов, и целенасочено прекъсва интервюто с ругатни и вулгаризми. Той каза, че всичките стотици хиляди души, които са гласували за „Възраждане“ са идиоти.

През цялото време крещи ругатни към останалите участници, включително „руска проститутка“,  „да си ебете майката“ и други отвратителни обиди и закани.

Накрая ромите казаха на Костадинов, че са във война и го заплашиха с думите, че „ще ти скъсаме гащите“.  Това е често срещана ромска фраза, отнасяща се до 2 неща: заплаха за побой над някого, или заплаха за изнасилване.

И в двата случая това е криминално престъпление и трябва бързо да се вземат мерки. Заплахите за изнасилване са отвратителни и ромът трябва да може да изразява своята хомосексуалност само по мирен начин.

Защо такива хора не се наказват от закона?  Кой им плаща?  Кой ги защитава?  Корупцията в България е извън контрол!

Последвайте ни в телеграм

https://t.me/bnm_bg

Харесайте ни и във фейсбук

https://facebook.com/bgnational.media/

Вашето мнение?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Валери Протогеров
Валери Протогеров
Магистър по международни отношения от университета в Бристол и Бакалавър по икономика от Братиславския университет. Гост-експерт в множество международни информационни сайтове. Специализирам в областта на геополитиката и икономическия процес при развиващите се държави.
Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

ПОДОБНИ

НАЙ-НОВИ